دانوش ارسال شده در دی 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 با درود به کاربران عزیز پرستاشاپ پارسی به جهت بهبود خدمات رسانی و افزایش سرعت دسترسی به سایت و برای رفاه هرچه بیشتر شما کاربران عزیز، مجموعه سایتهای پرستاشاپ پارسی با همکاری ایران سرور، به سرورهای مجازی قدرتمندی منتقل شدند.طبیعی است در مدت انجام تنظیمات سرور و رفع مشکلات جزیی ناشی از انتقال اطلاعات، اختلالاتی در سایت مشاهده شود. ضمن پوزش از کاربران بابت این مشکلات و در دسترس نبودن چند ساعته انجمن و بازارچه طی دو روز گذشته، از شما بابت صبرتان قدردانی مینماییم. با احترام فراوانپرستاشاپ پارسی http://ipresta.irhttp://bazaar.ipresta.irhttp://leo.ipresta.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در دی 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 با تشکر از شما و همکاران محترم که برای تعالی و پیشرفت وب فارسی تلاش می کنیدبا آرزوی موفقیت و پیروزی روز افزون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 آقا دانوش مشکل ایمیل رو هم بررسی کنینخیلی وقته ایمیل بعد از پاسخ تاپیک هایی که مشترک شدیم نمی یاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 ممنون آقا بهنام. مشکل ایمیل رو بررسی میکنم ببینم چی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 در یه موضوع مشترک بشین و یه تست کنین، ایمیل ای نمی یاد، بعضی وقت ها هم 3 4 روز بعد می یاد، سخت می شه جواب یه تاپیک رو داد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 من در همین موضوع مشترک هستم و ساعت 12:15 مطابق پست خودتون ایمیل دریافت کردم.سیستم ایمیل هم تغییر دادیم که دیگه اسپم نشه و اگر ایمیلی از ما دارید که اسپم شده آن را not spam بزنید.ایمیل مدیر سایت هم تغییر میدم تا دامنه ارسال ایمیل فرق کنه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 شرمنده دانوش جان قصد اسپم زدن نیست، ولی همین جواب بالا رو هم که دادین، باز هم هیچ ایمیلی نیومدشاید با ایمیل یاهو مشکل داره، یه اکانت با جی میل می سازم ببینم چی می شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
molymatrix ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 سرور مجازی، همون اختصاصی هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 شما حتما پوشه اسپم رو چک کنید و اگه ایمیلی از ما اسپم شده در بیاریددر این تاپیک هر ارسالی زده میشه برام ایمیل میاد و ایمیل من هم یاهو هست. اگر خواستید پیام بدین ایمیلتون رو در مدیریت انجمن تغییر بدم Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 سلامدیشب و امروز متوجه شدم که به صورت اتفاقی سایت از دسترس خارج میشه. با چند اینترنت هم وضعیت دسترسی یکسان بود. لطفا بررسی کنید. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 سلامبله در حال بررسی هستیمممنون از لطف و اطلاع رسانیتون موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 متاسفانه به علت اخلال در اینترنت کشور اینترنت سرور هم با مشکل مواجه میشه. به نظر از دیشب مشکلی نبوده و سایت بدون قطعی به کارش ادامه میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 با مور بروزر مشکلی نیست، ولی با موزیلا و گوگل کروم و... نه، به نظرم پورت ها رو دوستان می بندنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده