mhmb87 ارسال شده در اسفند 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اسفند 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 هدفتون از اینکار چیه؟اینجوری که نوشتید من متوجه نشدم میخواید چیکار کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در اسفند 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 هدفتون از اینکار چیه؟اینجوری که نوشتید من متوجه نشدم میخواید چیکار کنید اول بابت توجهت ممنونممن توی فایل css کدی نوشتم به این صورت: #left_column + #right_column + #center_column, #left_column + #center_column { width: 576px; } #right_column + #center_column { width: 778px; } اینو برای موقعی که ستون سمت چپ وجود نداره نوشتم که عرض ستون وسط بیشتر بشهولی از اونجایی که نمیدونم فایل tplی که ترتیب لود شدن ستون ها در سورسش وجود داره کجاست این css کار نمیکنه دلیلشم این هست که ترتیب نوشتن سورس به این صورت هست: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اسفند 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 دوست عزیز ترتیب قرار گیری ستون ها در قالب در پرستاشاپ به این صورته که از ترکیب دو فایل footer.tpl , header.tpl ساخته میشنستون چپ در هدرستون راست در فوترستون وسط در هر دو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در اسفند 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 دوست عزیز ترتیب قرار گیری ستون ها در قالب در پرستاشاپ به این صورته که از ترکیب دو فایل footer.tpl ' date=' header.tpl ساخته میشنستون چپ در هدرستون راست در فوترستون وسط در هر دو [/quote'] یه دنیا ممنون مشکلم حل شد با راهنماییتون. یه راهنمایی دیگه هم ازتون میخوام برای اینکه من با چه دستوری میتونم یه رو وقتی داخلش چیزی نباشه رو حذف کنم؟مثلا وقتی توی ستون سمت راست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اسفند 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 ستون right_column شما چه مواقعی خالی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در اسفند 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 ستون right_column شما چه مواقعی خالی هست؟ من توی تنظیمات position ماژول ها تنظیم کردم کلا توی right_column وقتی عنوان product.php هست چیزی لود نشه. حالا میخوام وقتی چیزی توش نیست خودش هم لود نشه که قالب خودشو باز کنه یعنی center_column عریض بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اسفند 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 ستون سمت راست را داخل این if این کد قرار بدید.{assign var="a" value="product"} {if $page_name!=$a} {/if} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در اسفند 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 ستون سمت راست را داخل این if این کد قرار بدید.{assign var="a" value="product"} {if $page_name!=$a}{/if} انجام دادم به این صورت:{assign var="a" value="product"} {if $page_name!=$a} {$HOOK_RIGHT_COLUMN} {/if} ولی از بین نرفت، فکر کنم داخل product.css اگر visibility رو hidden کنم برای #right_column بهتر باشه. درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اسفند 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 دوست عزیز Force compile روشن کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در اسفند 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 دوست عزیز Force compile روشن کردید؟ نمیدونم...اطلاع ندارم چی هست و از کجا روشن میشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اسفند 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 تنظیمات -> کارایی هااعمال کامپایل را روشن کنید یک بار سایت را رفرش کنید و سپس دوباره اعمال کامپایل را خاموش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در اسفند 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2011 ممنون از راهنماییتون انجام دادم شد. یه دنیا ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .