moghimi ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 با سلام به دوستانتوی گوگل وبمستر چند تا مشکل دارم ولی جواب هاش رو پیدا نکردم1. Structured Dataچی هست و چرا یه محصول رو که دو سه روز پیش اضافه کردم با تیپ product و سورس: markup: schema.org اضافه کرده و بقیه رو اضافه نکرده؟اون آدرسی که اضافه کرده مربوط به محصول زیر هست، فرقی بین این محصول با محصول های دیگه هست؟2. data highlighter.قتی استارت دیتا هایلایتر رو می زنم، می گه یه آدرس اضافه کن و نوع اون آدرس رو انتخاب کن، وقتی وارد می کنم و به عنوان محصول می زنم، ارور می ده می گه در گوگل ایندکس یافت نشد، توضیحاتی که ارجاع می ده هم می گه برو از طریق استراکچر دیتا و های لایت اقدام کن3.HTML Improvementsزده هیچ موردی یافت نشد، سایت رو فکر کنم 4 ماه شده که توی گوگل وبمستر ثبت کردم و همون موقع هم راه اندازی شدهلطفا هر اطلاعاتی نسبت به موارد یاد شده دارین بگین، جزیی یا فقط مربوط به یه بند هم بود ایراد نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 این موارد کمی تخصصی هستند و توضیح کاملشون در این جا شاید در قالب پاسخ به چند سوال ساده جا نشه. با این حال 1.مورد اول تا جایی که میدونم در نسخه 1.6 جاسازی شده تا rich snippet داشته باشه و ااین موارد به صورت خودکار توی گوگل قابل تشخیص باشن.اگر یک محصول رو تشخیص داده احتمالا به مرور زمان باقی کوارد رو هم تشخیص میده. 2. تا جایی که میدونم این جا نباید آدرسی وارد کنید. خودش چند آدرس رو انتخاب میکنه و بعد طبق اون ها سایر لینک ها رو تشخیص میده. 3. این بخش توصیه هایی هست که برای بهبود سایت ارایه میکنه. اگر چیزی نیست گوگل نمیتونه توصیه ای داشته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 این موارد کمی تخصصی هستند و توضیح کاملشون در این جا شاید در قالب پاسخ به چند سوال ساده جا نشه. با این حال 1.مورد اول تا جایی که میدونم در نسخه 1.6 جاسازی شده تا rich snippet داشته باشه و ااین موارد به صورت خودکار توی گوگل قابل تشخیص باشن.اگر یک محصول رو تشخیص داده احتمالا به مرور زمان باقی کوارد رو هم تشخیص میده. 2. تا جایی که میدونم این جا نباید آدرسی وارد کنید. خودش چند آدرس رو انتخاب میکنه و بعد طبق اون ها سایر لینک ها رو تشخیص میده. 3. این بخش توصیه هایی هست که برای بهبود سایت ارایه میکنه. اگر چیزی نیست گوگل نمیتونه توصیه ای داشته باشه.ممنون آقا دانوشیه سوال دیگه در رابطه با کرول ارور، یه کلمه دانلود رو زده که ارور هست روش کلیک می کنمآدرسش:صفحه هایی که لینک بهش دادن Response Code: 403این چه اروری هست؟ البته از ریمو یو ار ال، پاکش کردم ولی اینجا هست هنوزاون مشکل ارسال ایمیل هم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 خطای ۴٠۳ دسترسی غیرمجاز هستمثل صفحاتی که نیاز به لاگین دارندبهنام جان نیاز نیست نقل قول بزنید برای پاسخ چون بحث ها در این انجمن تاپیک جداگانه دارندالبته جز در مواقع ضروری Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 ممنون آقا دانوش /دانلود داره چیزی رو دانلود می کنه از سایت؟ یا می خواد دانلود کنه و نمی شه؟چه جوری بفهمم از کجا این درست شده و از بین ببرمش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2014 خودتون صفحه مورد نظر رو ببینید و صفحات مختلف سایت رو چک کنید که به این صفحه لینک نداده باشن.دامنه قبلا استفاده نشده؟ مثلا وردپرس نصب داشته باشه؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2014 دامنه هیچی روش نصب نبوده و سابقه ثبت هم نگاه کردم توی سایت هوایز چیزی براش ثبت نشده بودهبرای لینک شدن و دادن، مشکل اینکه خود بهش لینک داده، توی روت نگاه کردم پوشه یا فایلی به اسم دانلود ندارهاون لینک دیگه هم صفحه اش وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2014 اگر وجود نداره به مرور زمان حذف میشه. ممکنه با نصب یک ماژول ایجاد شده باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2014 ان شاا...خودم فکر می کردم توی پیشخوان سمت چپ بالا که یه حالت نیم چه تبلیغاتی هست ( اونجا که نوشته آپدیت جدید ورژن 1.6.6)، یه سری اطلاعات برای اونجا داره دانلود می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .