moghimi ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 با سلام به دوستانخیلی جاها سرچ کردم که به جواب سوالم برسم یا نشد یا مطلب اینقدر فنی بود که من متوجه نشدم، در مورد عکس زیر لطفا مواردی که وری پور هست و مخصوصا درباره Domain Authority توضیح می دین که باید چی کار کنم تا اونها هم ردیف بشن، البته سایت رو توی خود سایت مکافی ثبت نام کردم برای اینکه WOT Trustworthiness رو گفته بودن با ثبت نام توی مکافی می شه ارتقا داد، یعنی سایت رو موتورهای جستجو ویروس یا منتشر کننده ویروس تشخیص ندن و در مجموع ایمن بودن و صادق بودن سایت توی این گرینه مدنظر هست، البته چیزی که من متوجه شدمسایتی که آنالیز گرفتم: http://www.netvaluator.comبه نظر سایت بدی نیست هرچند سایت woorank خیلی حرفه ای تره ولی اطلاعاتی که توی عکس هست رو این سایت داده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 اون دامین اتوریتی به چند تا عامل بستگی داره مثل طول عمر دامنه و... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 بخشی از جواب سوال هام رو پیدا کردم فقط جریان wot چی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .