fmmajd ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 سلام بارها پیش اومده یک نفر تو فروم درخواست یه ماژولی داشته، بعد یکی از ادمین ها میگن این ماژول نوشته شده، از طریق بازارچه درخواست بدید.من دقت کردم تعداد این ماژولا کم نیست. میخواستم بدونم دلیل خاصی داره که این ماژولا رو تو بازارچه نمیذارید؟نمیشه حداقل یه لیستی ازشون تو همین تاپیک بذارید؟ آخه مثلا بارها پیش میاد، حتی برای خودم پیش اومده، که میخوایم تو فروشگاه یه کاری کنیم، ولی نمیدونیم چه طور. بعد یه نفر میاد اینجا میپرسه، ادمین میگه واسش ماژول نوشته شده. اگه من بدونم یه همچین ماژولی هست، خب میام میخرمش و کلی هم استفاده داره. ولی وقتی نمیدونم، میسوزم و میسازم خلاصه این که، ممنون میشم یه لیست از اون ماژولا بدید. دعای خیر ماهم پشت سرتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 سلامدرسته، ماژولهایی هستند که نوشته ایم ولی در بازارچه قرار ندارند. اغلب دلیلش اینه که فرصت قرار دادن این ماژولها در بازارچه رو پیدا نکردیم. به هر حال قرار دادن هر ماژول نیاز به درست کردن چند تصویر، توضیحات و در برخی موارد دمو داره که با توجه به سفارشاتی که در دست انجام هستند فرصت قرار دادن خیلی از اینها در بازارچه رو پیدا نمیکنیم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 خب امکانش هست اینجا حداقل یه لیست ازشون بدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 من چند مورد که خودم نوشتم یا اطلاع دارم بیان میکنم ماژول تایید شماره موبایل و ثبت نام با کد تاییدماژول پیشرفته ایجاد سایت قیمت های آنلاین (مشابه دی جی آنلاین) با پنل برای کاربرانماژول ایران مارکت سنترماژول پارس پیکماژول صفحه بندی محصولات در صفحه اصلیماژول پرداخت قسطی و ثبت فیش بانکی شاید بازهم باشه که یادم نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 ممنون از شما.ماژول نوار اخبارو هم خودم اضافه میکنم.یه ماژول نمایش مقالات هم ظاهرا وجود داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 ماژول اسکرول برند هم ظاهرا نوشته شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 من چند مورد که خودم نوشتم یا اطلاع دارم بیان میکنم ماژول تایید شماره موبایل و ثبت نام با کد تاییدماژول پیشرفته ایجاد سایت قیمت های آنلاین (مشابه دی جی آنلاین) با پنل برای کاربرانماژول ایران مارکت سنترماژول پارس پیکماژول صفحه بندی محصولات در صفحه اصلیماژول پرداخت قسطی و ثبت فیش بانکی شاید بازهم باشه که یادم نیست Sent from my Xperia using Tapatalk proآقا دانوش ماحصل کار به نظرم یکی اش همین مورد هست، به روز بودن بازارچه، البته یه توصیه دوستانه است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 سلام یه ماژول برای بخش نظرات گفته بودید داره آماده میشه، حاضره؟بذارمش تو این لیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 سلامماژول پرسش و پاسخ حاضره ، فقط کمی از استایلش مونده که شاید نیم ساعت هم وقت نگیره.متاسفانه ما شدیدا کمبود وقت داریم در اولین فرصت اضافه میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dwn1369 ارسال شده در خرداد 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2017 سلام الان من میخوام ماژول پرداخت قسطی رو بگیرم چکار کنم؟ من چند مورد که خودم نوشتم یا اطلاع دارم بیان میکنمماژول تایید شماره موبایل و ثبت نام با کد تاییدماژول پیشرفته ایجاد سایت قیمت های آنلاین (مشابه دی جی آنلاین) با پنل برای کاربرانماژول ایران مارکت سنترماژول پارس پیکماژول صفحه بندی محصولات در صفحه اصلیماژول پرداخت قسطی و ثبت فیش بانکیشاید بازهم باشه که یادم نیستSent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .