شوییچی ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 پرستا 1.3 یه ماژول داره که فکر نمی کنم مجانی باشه ، قسمتی رو به پنل ادمین مثل بلوک دسته بندی محصولات اضافه میکنه ، و دسترسی به شاخه ها برای تغییرات خیلی سریعتر میشه ، میشه بلوک فرونت رو تغییر داد برای قسمت ادمین و بصورت مجزا دوباره نصبش کرد یا ماژول باید کلن دوباره نوشته بشه؟ ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 بعید میدونم به راحتی بشه ماژول های فرانت رو برای بک تغییر داد. به نظرم دردسرش زیاده و همون بهتره که یک ماژول جدید نوشته بشه. البته میشه از ماژول فرانت هم کمک گرفت! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 ماژولش که مطمئنم هست ، دارم می گردم دنبالش ، ولی گفتم اگه بشه از فرونت کمک گرفت که بیخود هزینه نکنم ، چون واقعن چیز لازمی برای فروشگاهی که شاخه های زیادی داره ،دقیقن مثل امکانی که سی-پنل داره رو به بک اند اضافه میکنه و توی تمامی صفحات فابل دستیابی هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .