recolor ارسال شده در دی 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2014 سلام به همه دوستان. من تازه میخوام فروشگاهمو راه اندازی کنم و احتمال زیاد پرستاشاپ رو نصب کنم.سوالم اینه که آیا شرکت راگا هم در پرستاشاپ ماژول داره؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 سلامنه این ماژول رو ما نداریم. به سایتشون برید و بپرسید. شاید طراحی کرده باشند یا اینکه سفارش بدن تا براشون طراحی کنیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 اگر هزینه رو تقبل کردن به رایگان منتشر میشه در غیر این صورت خودتون باید هزینه یک نسخه رو بدید بعلاوه یه هزینه اولویت تا براتون بنویسیم Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .