imanmaj ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 دوستان اگر بخوایم چند نوع شیوه حمل داشته باشیم باید چجوری این رو تعریف کنیم؟به فرض مثلا میخوایم علاوه بر پست پیشتاز، مشتری که توی شهر محل فروشگاه هست بتونه ارسال با پیک موتوری رو انتخاب کنه!یا مثلا مشتری بونه بین پست پیشتاز و پست وِیژه و tpax خودش یکی رو انتخاب کنه!من هرچی نگاه کردم و هر چی متصدی حمل اضاف کردم فقط یکی رو توی متصدی حمل برای مشتری میاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 موضوع منتقل شد. لطفا در محل مناسب سؤال بپرسید. فکر میکنم باید محدوده قیمت و وزن رو برای هر کدوم تعیین کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 شما باید برای هر متصدی حمل دامنه وزن تعیین کنید و همینطور هر محصولی رو که وارد میکنید وزن اون رو مشخص کنید تا بسته به وزن کالا متصدیان حمل متناسب با وزن به مشتری نشون داده بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 17، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 ببینید من میخوام برای یه وزن خاص، مثلا 250 گرم، مشتری هم بتونه ارسال با پست پیشتاز رو انتخاب کنه هم پست ویژه و هم Tpaxیعنی مشتری دستش باز باشه برای انتخاب نوع ارسالممکنه یکی هزینه ارسال براش مهم نباشه فقط سرعت ارسال براش مهم باشه، درنتیجه بیاد پست ویژه رو انتخاب کنهیکی هزینه ارسال براش مهم باشه و بتونه یکی دو روز صبر کنه برای بسته سفارشیش و بیاد پست پیشتاز رو انتخاب کنه! از جناب دانوش هم بخاطر اینکه توی انجمن مناسب سوال نپرسیدم معذرت میخوام.تازه واردیم دیگه، چیکار کنیم!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 شما می تونید متصدیان حمل خودتون رو با دامنه های وزنی مشترک تعریف کنید. به طور مثال اگر سه متصدی حمل دارید هر سه رو روی دامنه ی 1 تا 250 گرم تعریف کنید. اون موقع قاعدتا باید چند گزینه ی متصدی حمل برای یک کالا به مشتری نشون داده بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 17، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 جناب ادمین من توی این متصدی حمل گیر کردم.واقعا آدم رو دیوونه میکنه!!من چنتا دامنه وزن تعریف کردم با چنتا حمل کنندهحالا همه رو با هم نشون میده. در حالی که وزن بسته توی دامنه وزن بقیه نیست!! من میخوام اینجوری باشه: 0 تا 250 گرم سه متصدی حمل : پست پیشتاز 3000 تومن پست ویژه 7000 تومن پیک موتوری 2000تومن 251 تا 500 گرم سه متصدی حمل : پست پیشتاز 5000 تومن پست ویژه 10000 تومن پیک موتوری 2000تومن 501 تا 1000 گرم سه متصدی حمل : پست پیشتاز 8000 تومن پست ویژه 12000 تومن پیک موتوری 2000تومن ...و همینجور تا آخر (قیمت ها فرضیه)برای اینکه بتونم متناسب با تعرفه اداره پست، از مشتری ها هزینه حمل بگیریم تا نه حق اونا ضایع بشه نه خودم ضرر کنم. پارس پیک خودش اینا رو حساب میکنه ولی چون باید سالانه 50000 تومن حق اشتراک بدی و 10 درصد فروش رو بهشون پرداخت کنی اصلا با صرفه نیست اون هم برای کار من! واقعا موندم باید چجوری راهش بندازم.هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!!:D:D:Dراه درستش اینه که ماژولی نوشته بشه برای این کار که بیاد قیمت ها رو بر اساس داخل استان، استان همجوار و استان غیر همجوار محاسبه کنه!ولی حالا کو ماژول نویس!!!!!؟ راستی نمیشه به جای مناطق که آسیا و اروپا و... هست یه جوری از استانها استفاده کرد برای تعیین قیمت حمل!؟قاعدتا باید همچین امکانی وجود داشته باشه. چون توی بخش متصدی حمل کشورها و استانها رو آوردهفقط من نمیدونم اینا چجوری به هم مرتبط میشن!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 شما میتونی کاری که من کردمو انجام بدی من کلا بی خیال این قسمت شدم همشو صفر کردم حالا تو صفحه اول سایتم توضیح دادم که هزینه ارسال کالا با مشتری هست ارسالهای درون شهریت که با پیک یا تاکسی میره کرایشو خودش حساب می کنه ارسالهای برون شهریتم که با تیپاکس بفرست بازم خودش حساب میکنه حالا مزیت این کار نسبت به مشخص کردن قیمت ارسال چیه اگه شما یک قیمت حمل مشخص کرده باشی که حتی 500 تومان بالاتر بیاد به نظر مشتریت ازت خرید نمیکنه حتی شما میتونی بعد از اینکه مشتریت سفارششو داد نسبت به خریدش و مکانش قیمت دقیق حملو واسش ایمیل کنی به نظر من خودتو درگیر این قسمت نکن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 18، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 آخه مشکلی که وجود داره اینه که همه شهرها تیپاکس ندارن!!!!http://tipaxco.com/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=30 و این میشه نقطه ضعف بزرگ فروشگاهاصلا اعتقادی به محدود کردن مشتری ندارم. نمیشه مشتریی که به هزار زحمت(تبلیغات و ...) کشوندی به فروشگاهت، بخاطر یه نقص به همین راحتی از دست بدی.مشتری باید دستش باز بشه تا امنیت خاطر داشته باشه. تا بتونه راحت سرویس مورد نظرش رو برای حمل انتخاب کنه.این خودش بزرگترین تبلیغ برای فروشگاه هست من یکماه دردسر میکشم این رو راه میندازم، درعوض مشتریم باخیال راحت وارد فروشگاه من میشه و مزد اون دردسرا اونوقته که میگیرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 خوب اون تیپاکس که من گفتم مثال بود مثلا من وقتی مشتری شهرستانم سفارش می ده ازش تو ایمیل می پرسم با چه سرویسی واسش بفرستم اصلا نم سر قیمت صحبت نمی کنم چون خودش می دونه هزینه با اونه و من اینجوری تا حالا به مشکل نخوردم اتفاقا به نظر من وقتی با مشتری صحبت می کنی یه جورائیم باعث دل گرمی مشتریت می شی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 18، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 http://www.portaraf.com/up/uploads/13136711511.gifآقا بالاخره درست شد اشتباهی که من میکردم این بود که هنگام ساختن یک متصدی حمل، قسمت خارج از محدوده فعالیت رو غیر فعال نمیکردم.الان خیلی خوب مثل یه ماژول محاسبه میکنه.تنها اشکالش اینه که باید یه نرخ میانگین برای داخل استان، استانهای همجوار و غیر همجوار مشخص کنم و اون رو بنویسم.البته قصدم اینه که اگه پول بیشتری از مشتری گرفتم، بقیه پول رو داخل بسته بذارم و براش بفرستم تا ضرر نکنه اگه هم که کمتر گرفتم، نوش جون مشتری!!!!:D نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 خوب خدارو شکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Behroozghafoori ارسال شده در اسفند 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2016 با سلام با سلام چطوری به این قسمت لینک بدم http://uupload.ir/files/0otr_2016-12-02_10-49-59.png http://uupload.ir/files/0otr_2016-12-02_10-49-59.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2016 سلام. این قسمت خودش لینک داره. می تونید از منوی تنظیمات >> سفارش ها، گزینه " صفحهی مدیریت محتوا برای شرایط خدمات " صفحتون رو مشخص کنید تا به صورت خودکار لینک بگیره. این صفحات از منوی تنظیمات >> مدیریت محتوا قابل ویرایش هستند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .