سلطانی ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 با سلام خدمت دوستان گرامیچند وقتی هست که میخوام نسخه پرستاشاپ رو ارتقا بدم ، منتظر موندم تا اول 1.6.0.9 بومی عرضه بشه بعد ارتقا رو انجام بدم.دیگه صبرم تموم شده . دوستان اگه امکانش هست یه تاریخی رو معین کنن.به نظرتون بهتره که صبر کنم تا نسخه جدید ارائه بشه یا الان هم ارتقا بدم مشکلی پیش نمیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 نسخه ۱.۶.٠.۶ مشکلی نداره و ارتقا از ۱.۶.٠.۶ به ۱.۶.٠.۹ کم خطر و ساده تر هست.با این حال اگه عجله ندارید مدت کوتاهی صبر کنید (حداکثر یک هفته) Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در بهمن 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 خیلی ممنون از پاسخگوییتونبعضی از دوستان یه 30-40 روز پیش! تو بعضی تاپیک ها گفته بودن تا یه چند روز دیگه آماده میشه من هم مدام صبر میکردم و خبری نمیشد.حرف شما معتبرتره. این چند روز هم صبر میکنم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 اگر قصد دارید ارتقا رو از طریق بازارچه خریداری کنید بنا به درخواستتون الان قابل ارتقا به 1.6.0.9 هست. میتونید سفارش بدیداگر قصد دارید خودتون انجام بدید تا آخر هفته اگه آماده نشد با هر چند درصد پیشرفت میتونم به شما تحویل بدمموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .