moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 این ماژول یک تب در صفحات محصول ایجاد می کنه و امکان نمایش صفحه مدیریت محتوا رو در اون تب به شما می ده، مثلا می تونین صفحه حمل و نقل یا سوالات متداول یا هر صفحه ای که ساختین رو ایجاد کنین و با استفاده از این ماژول در تمام محصولات به صورت یک تب مجزا به نمایش بگذارین. این ماژول سودمندی هست، برای همین ترجمه اش کردم تا دوستان دیگه هم استفاده کنن. عکس هم ضمیمه شد.ماژول توسط nemo یکی از توسعه دهندگان پرستاشاپ نوشته شدهلینک دانلود منبع: انجمن گفتگوی ایران نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در فروردین 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2015 من نصبش کردم خوب بود ولی متاسفانه روی قالب من درست جواب نمیدهمطلب در صفحه میاد ولی بصورت تب جداگانه نمیادنمونشhttp://kharidenab.com/Eshop/%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA/62-cookoo-watch.htmlبا قسمت نقد و بررسی درهم آمیخته میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2015 علتش به طراحی قالب شما بر می گردهچون توضیحات و مشخصات هم در یک ردیف تب نیستن، ولی قالب پیش فرض در یک ردیفه، از طراح قالب سوال کنین راه حلش زیاد سخت نباید باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .