man-O-to ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 باسلامدوستان من پرستا رو با استفاده از نصب خودکار داخل هاست نصب کردمبعد الان محتویات ساب دامین رو به یه ساب دامین دیگه منتقل کردمبعد الان چه فایل هایی رو باید ویرایش کنم؟ضمن اینکه نام دیتابیس هم تغییر کرده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 تنظیمات- سئو و url برای تغییرات آدرس ها هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
man-O-to ارسال شده در بهمن 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 الان برای من ریدایرکت میشه روی آدرس قبلیشاصلا وارد پنل نمیشمراهنمایی بفرمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 مدیریت ریدایرکت نمیشه. راهی که گفتن انجام بدین و قبل از هرچیز جستجو کنید در انجمن Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده