hbgroup236 ارسال شده در بهمن 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2014 با سلام می خواهم چند کلمات کلیدی برای محصول خود برای جستجو در گوگل تعریف کم تو قسمت برچسب تعریف میکنم ولی دیگه نمی بینمش کمکم کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2014 من که متوجه منظورتون نشدم یعنی چی نمیبینیدش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2014 بهترین روش افزودن کلمات کلیدی از بخش (جهت بهبود رتبه محصول در موتورهای جستجو اینجا کلیک کنید (SEO) ) در صفحه اطلاعات محصول است و همچنین در بخش برچسبهای جدا شده در همان صفحه است. از بخش برچسب ها هم می توانید کلمات کلیدی تعریف شده را کنترل کنید تعداد کلمات واژه ایی که برایتان مهم است را افزایش دهید تا با تگ های بزرگتری نشان داده شوند که تصور می کنم این برای موتورهای جستجو و سئو سایت تان مفید خواهد بود.البته نسخه پرستایی که من استفاده می کنم 1.4.9 هستش و امکان دارد جملات پر رنگی که نوشتم در صفحه مدیریتی محصول شما فرق کند که با کمی جستجو و دقت به هدف تان می رسید.یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 کلمات کلیدی رو با فعال کردن بلوک برچسب میتونید ببینیدهمچنین میتونید از بخش کاتالوگ » برچسب ها برچسب ها رو مدیریت کنید و به محصولات بیشتری متصل کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 قسمت برچسب ها تو کاتالوگ چطوری تو نام چی باید بنویسم باید همه محصولات محصولات انتقال بدم یا برای هر محصول چند اسم بنویسم تو سو تاثیر داره Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .