erfan753 ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 سلام دوستانمن میخوام برای قالب پیش فرض یه هدر بذارم که بدون تغییر در قسمت پیش فرض یعنی همون جستجو و آرم فروشگاه قرار بگیره میخواستم اگه دوستان ماژولی یا انجام کاری رو میشناسن به من بگن تا انجام بدم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 در فایل header.tpl قالبتون: {$img_ps_dir}logo.jpg?{$img_update_time} {$HOOK_TOP} آدرس عکس مورد نظرتون رو جایگزین کنید و اندازه ی جدید رو هم بهش بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 شما باید فایل header.tpl در root قالب تون رو به نحوی که تمایل دارید ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan753 ارسال شده در فروردین 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 ازتون خیلی ممنونم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 در این کدی که بالا گذاشتم خط چهارم عبارت src="{$img_ps_dir}logo.jpg?{$img_update_time}" رو به صورت src="http://yourimagelocation.com/yourimage.jpg" تغییر بدید. همچنین بجای {if $logo_image_width}width="{$logo_image_width}"{/if} {if $logo_image_height}height="{$logo_image_height}" {/if} /> قرار بدید {if $logo_image_width}width="عرض تصویر"{/if} {if $logo_image_height}height="ارتفاع تصویر" {/if} /> موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan753 ارسال شده در فروردین 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 ممنون از توجتونولی وقتی اینکارو انجام میدم همه چی محو میشه و فقط هدر نمایش داده میشه؟درست شد ولی من میخواستم بالای قسمت لوگو و جستجو باشه ولی این زیرشهآقا دستتون درد نکنه اونم درست شد جابه جا نوشته بودم.خیلی ازتون ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در تیر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2012 استاد بنده دقيقا بروش شما عمل كردم اما بازهم همون هدر قبلي را نمايش داد گيج شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2012 بعد ار تغییر دادن هر فایل tpl برای مشاهده تغییرات کامپایل اجباری رو روشن کنید سایت رو لود کرده و بعد از مشاهده تغییرات مجددا کامپایل اجباری رو خاموش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در تیر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2012 استاد سلام وممنون از توجه شما مشكل اينه كه من نميدونم كامپايل را چگونه روشن و خاموش كنم اصلا كجا هست اين كامپايل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2012 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elimode ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 سلام ميشه بگين کد رو تو هاست بايد بزارم يا تو پنل مديريت پرستاشاپ ؟ ممنون ميشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .