antikiller ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 سلام من وقتی نشانگر ماوس را روی عکس محصول میبرم بزرگ نمایی ای که در سمت راست آن ظاهر میشود تصویر محصول را نشان نمیدهد(صفحه صفید نشان میدهد) وقتی نشانگر ماوس را گوشه ی تصویر محصول میبرم کمی از تصویر محصول در بزرگنمایی نشان داده میشودمشکل از کجاست؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 سلام من وقتی نشانگر ماوس را روی عکس محصول میبرم بزرگ نمایی ای که در سمت راست آن ظاهر میشود تصویر محصول را نشان نمیدهد(صفحه صفید نشان میدهد) وقتی نشانگر ماوس را گوشه ی تصویر محصول میبرم کمی از تصویر محصول در بزرگنمایی نشان داده میشودمشکل از کجاست؟ ممنونسلاممیتونی تنظیماتش رو از طریق پیکربندی خود ماژول در صفحه ماژول ها تغییر بدی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
antikiller ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 سلام من وقتی نشانگر ماوس را روی عکس محصول میبرم بزرگ نمایی ای که در سمت راست آن ظاهر میشود تصویر محصول را نشان نمیدهد(صفحه صفید نشان میدهد) وقتی نشانگر ماوس را گوشه ی تصویر محصول میبرم کمی از تصویر محصول در بزرگنمایی نشان داده میشودمشکل از کجاست؟ ممنونسلاممیتونی تنظیماتش رو از طریق پیکربندی خود ماژول در صفحه ماژول ها تغییر بدی. کدوم ماژول مختص این کاره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 کدوم ماژول مختص این کاره؟میتونی از ماژول های حرفه ایی که توی این سایت هست استفاده کنی :https://www.magictoolbox.com/prestashop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 ماژول های خوبی داره ولی همه تریال هست، رایگان هاش رو منظورم هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 فکرکنم در بخش تنظیمات محصولات یک گزینه هست jqzoom و اشتباهی فعال کردین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .