behnam_amini2 ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 با سلام خدمت دوستان عزیزلطفا در صورتی که اطلاعاتی در خصوص نحوه کانفیگ کردن و راه اندازی Media Server در پرستاشاپ 1.6.0.6 دارید ارسال نمائید .ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 شما سه تا ساب دامین دلخواه تعریف کنید. همرو هم پارک کنید رو دامنه اصلیتون.بعد تو اون قسمت این سه تا ساب رو وارد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_amini2 ارسال شده در بهمن 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 ممنونم پاسخ مختصر کامل و دقیقی بود من از یه سایت روش کانفیگ مدیا سرور بر روی ورژن های قدیم پرستا شاپ را انجام می دادم و نمی شد. مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 این کار همیشه به تنهایی کافی نیست و گاه باعث نتیجه منفی خواهد شد.حتما با استفاده از سایت gtmetrix در بخش yslow چک کنید که نمره منفی به ساب دامنه نداده باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_amini2 ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 این کار همیشه به تنهایی کافی نیست و گاه باعث نتیجه منفی خواهد شد. حتما با استفاده از سایت gtmetrix در بخش yslow چک کنید که نمره منفی به ساب دامنه نداده باشد. با سلام بله درسته ؛ سرعت سایت رو تغییر داد چون همزمان امکان خواندن چندین فایل از ساب دامین ها است ولی یه مشکل حل نشده آن هم اینه که چطور می تونم کوکی را برای ساب دامین هام غیر فعال کنم این موضوع هم تاثیر زیادی روی سرعت داره شما می توانید کمکی کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 چیزی نیست که یادم باشه چون یادم میاد برای این مورد وقت زیادی صرف کردم تا راه حلی پیدا کنم.ولی یادم نیست پیدا کردم یا نه و چی بود. شاید جایی یادداشت کرده باشماگه کوکی داره حذف کنید چون تاثیرش منفی هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_amini2 ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 چیزی نیست که یادم باشه چون یادم میاد برای این مورد وقت زیادی صرف کردم تا راه حلی پیدا کنم.ولی یادم نیست پیدا کردم یا نه و چی بود. شاید جایی یادداشت کرده باشم اگه کوکی داره حذف کنید چون تاثیرش منفی هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro ممنون میشم اگه شما یا دوستان دیگه جوابی پیدا کردن اینجا بنویسن خودم خیلی جستجو کردم ظاهرا باید تو فایل .htaccess تغییری بدیم ولی تغییراتی که دادم فایده نداشته احتمالا راه رو اشتباه رفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .