honestvip ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 سلام دوستان ماژولی هست برای تفکیک قیمت همکار و یوزر یا بشه گروهی ساخت قیمت همکاری برای یوزرهای خاص نمایش داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 بله امکان گروه بندی مشتریان وجود داره: مدیریت -> مشترین -> گروه ها اینجا کاربرانتون رو گروه بندی میکنید. سپس میتونید هنگام اضافه کردن محصول از تب قیمت ها و افزودن قیمت جدید میتونید قیمت های مختلفی و برای گروه های مختلف تعیین کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pitit ارسال شده در تیر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2013 یک سوال که بی ربط به سوال این دوست عزیزمون هم نیستاگر من علاوه بر گروه مشتریگروه همکار هم تعریف کنماونوقت بخوام قیمت ها رو با استفاده از csv بروز رسانی کنمفیلد/ستون قیمت گروه دوم در فایل csv دقیقا کجا میشه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلام در بخش مدیریت دو گروه ایجاد کردم . یکی همکاری و دیگری مصرف کننده که به صورت پیش فرض هست این امکان وجود داره که بدون کد نویسی بشه حداقل مقدار خرید همکار را 500 تعیین کنیم و اگر کمتر از این مبلغ خرید کرد بهش ارور بده ؟سلام در بخش مدیریت دو گروه ایجاد کردم . یکی همکاری و دیگری مصرف کننده که به صورت پیش فرض هست این امکان وجود داره که بدون کد نویسی بشه حداقل مقدار خرید همکار را 500 تعیین کنیم و اگر کمتر از این مبلغ خرید کرد بهش ارور بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلامفکر نمیکنم بدون کدنویسی این امکان وجود داشته باشه. چیزی که به نظر من میرسه اینه که شما میتونید یک کد تخفیف به همکاراتون بدید و در بخش قوانین سبد خرید ، حداقل ارزش خرید رو تعیین کنید تا زیر اون مبلغ ، تخفیف اعمال نشه. در مورد csv هم شما باید قیمت عادی رو وارد کنید و برای همکاران با توجه درصدی که تعیین شده در سایت قیمتها کاهش پیدا میکنه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .