دانوش ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 متاسفانه گزارش های زیادی داشتیم که به خصوص در نسخه 1.6 ایمیل های مختلفی برای مدیر ارسال نشده یا به دست مشتریان نمی رسند.با بررسی های فنی صورت گرفته متوجه یک باگ در پرستاشاپ شدیم که باعث عدم ارسال ایمیل می شود. در مواقعی که نام دریافت کننده ایمیل فارسی (غیر از انگلیسی) باشد ایمیل ارسال نمی شود و خطایی هم تولید نمیکند. برای حل مشکل ایمیل فایل پیوست را دانلود کرده و فایل Mail.php را در پوشه classes بذارید. این اصلاحیه هرچند موقتی است ولی مشکل را حل می کند. نکته مهم: این اصلاحیه فقط برای نسخه 1.6.0.6 می باشد و برای نسخه های بعد یا قبلی کاربردی ندارد.نکته مهم: استفاده از مطالب این سایت فقط با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است.Mail.zip واکنش ها : hadishad 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 سلام ممنون بابت اصلاحیهیه سوال این که این اصلاحیه آیا مشکل راست چینی و به هم ریختگی فارسی انگلیسی درست میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 متاسفانه گزارش های زیادی داشتیم که به خصوص در نسخه 1.6 ایمیل های مختلفی برای مدیر ارسال نشده یا به دست مشتریان نمی رسند.با بررسی های فنی صورت گرفته متوجه یک باگ در پرستاشاپ شدیم که باعث عدم ارسال ایمیل می شود. در مواقعی که نام دریافت کننده ایمیل فارسی (غیر از انگلیسی) باشد ایمیل ارسال نمی شود و خطایی هم تولید نمیکند. برای حل مشکل ایمیل فایل پیوست را دانلود کرده و فایل Mail.php را در پوشه classes بذارید. این اصلاحیه هرچند موقتی است ولی مشکل را حل می کند. نکته مهم: این اصلاحیه فقط برای نسخه 1.6.0.6 می باشد و برای نسخه های بعد یا قبلی کاربردی ندارد.نکته مهم: استفاده از مطالب این سایت فقط با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است.در فایل مذکور اپلود کردم و پیغام اپلود میاد ولی اثری از خود فایل نیست چندین مرتبه انجام دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 به هم ریختگی در ایمیل نداشتیمراست چین نبوده که در نصب جدید مشکل حل شده (فایل ها در سرور پرستاشاپ فرانسه هست و برای اصلاح آن سیستم تولید ایمیل پرستا را برای سایت اصلی بومی کردیم) کافیه ایمیل ها رو از یک نصب جدید منتقل کنید به پرستا فعلی خودتون Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
darvishi ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 دوست عزیز سلام وقت بخیرمن در ورژن ۱.۶.۰.۱۴ همین مشکل رو دارم میشه راهنمایی بفرماییدبا تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 سلامدر پست اول نوشته شده که این اصلاحیه فقط برای نسخه 1.6.0.6 میباشد.مشکلتون رو در تاپیک مربوط به سوالتون کامل شرح بدید تا جواب بگیرید. البته قبلش حتما جستجو کنید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Alireza65 ارسال شده در دی 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2015 سلامدر پست اول نوشته شده که این اصلاحیه فقط برای نسخه 1.6.0.6 میباشد.مشکلتون رو در تاپیک مربوط به سوالتون کامل شرح بدید تا جواب بگیرید. البته قبلش حتما جستجو کنید موفق باشیدمن با ورژن 1.6.0.14 کار می کنم و واقعا کلافه شدم تمام فروم ها رو خوندم و هر مدل تستی بود انجام دادم ولی جواب نگرفتم لطفا اگر اصلاحیه برای نسخه ما وجود دارد بگذارید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 نسخه ۱.۶.٠.۱۴ و بالاتر این مشکل رو ندارناگر مشکل دارید احتمالا یا نسخه انجمن ما رو نصب نکردید و یا هاست شما ایراد داره Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در بهمن 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2015 سلامبرای منم پرستای 1.6.0.6 هستش ولی اولا کمی که چه عرض کنم، خیلی اشکال درست کرد. ولی رفتم و تنظیمات ایمیل سی پنل هاستم رو دستکاری کردم (بخش default address) رو همه اشونو گذاشتم رو no routed... یعنی برای ایمیل های غیر اون آدرس پیام وجود ندارد بده، که درسته از لحاظ منطقی با عقل جوردرنمیاد ولی الان میتونم براحتی ایمیل بفرستم بعد از دریافت سفارش یا خرید ولی دیده نشدن ایمیل مستقیم در سی پنل همچنان به قوت خود باقیست!:| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kozakanani ارسال شده در مرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2016 سلاممشکل در تنظیمات exim هاست هست و ارتباطی با نسخه 1.6 نداره . در صورتیکه سرور اختصاصی دارید خودتون در غیر اینصورت به پشتیبانی بگید اینکار را انجام بده برای شما رفع مشکلات :بازیابی ایمیلارسال ایمیلپاسخ به تیکت های مدیریت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده