ms120j ارسال شده در فروردین 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2012 با سلامفروشگاهمو بالاخره ساختم.البته از همه اعضای انجمن ممنونم که کمکم کردن خصوصا adminعزیز و آقای معصومی.البته هنو تو ریزه کاری ها و محصولاتم کار داره.یه سوال داشتم بچه ها.در قسمت فوتر چجوری میشه قدرت گرفته از پرستاشاپ رو حذف کرد؟ممنون میشمراستی اگه چیز دیگه ای هم در مورد فروشگاه به ذهنتون رسید منو راهنمایی کنید.مرسیwww.avalin.tk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2012 قالب شما راست چین شده نیست. اگر از بازارچه دانلود کردید توضیحات نصب رو بخونید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms120j ارسال شده در فروردین 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2012 عذر میخوام از کجا باید آموزش راست چین کردن رو بخونم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2012 نکته: برای نسخهی 1.4.4.1 باید پوشهی css موجود در بسته را تغییر نام دهید.اگر هم از نسخه 1.4.6.2 استفاده میکنید از مدیریت -> زبان ها -> زبان فارسی رو ویرایش کنید و مطمئن بشید که تیک "این یک زبان راست چین است؟" رو زده باشیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms120j ارسال شده در فروردین 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2012 فکرمیکنم الان قالب راست چین شده باشه.چطور میشه در قسمت فوتر اون قسمت قدرت گرفته از پرستا رو حذف کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2012 مدیریت -> ماژول ها -> ماژول های بخش کاربری -> بلوک مدیریت محتوا -> پیکربندی -> تیک نمایش "قدرت گرفته از پرستا شاپ" رو بردارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms120j ارسال شده در فروردین 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2012 آخه من اون قسمت رودیده بودم.اما بدون تیک اینونشون میده.نمیدونستم چیکار کنم.فکر کردم شما از یه راه دیگه بلدین.اگه چیزی به ذهنتون رسید بگین بهم.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2012 ساده ترین راه:در فایل global.css خط 1536 در کلاس fotterlable صفت زیر رو اضافه کنید: #footerlable { visibility: hidden; یا display:none; } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 ممنون ومتشکراز توجهتون به جای ارسال از دکمه تشکر استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .