leilaaa ارسال شده در اسفند 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 من هر قالب بالای 2 mg که می خوام نصب کنم همون اول ارور زیر رو می دهAn error has occurred during the file uploadدر قسمت مدیریت - تنظیمات خواستم محدودیت فضا رو افزایش بدم که ارور می دهمقدار انتخاب شده بیشتر از حداکثر محدودیت بارگذاری سرور میباشد. لطفاً محدودیتهای سرورتان را افزایش دهید. مقادیر فایل php.ini رو هم افزایش دادم wamp رو هم آخر رست کردم ولی درست نشد!در ضمن من لوکالم کار می کنم. یه جا زده بود باید تغییراتی تو فایل htaccess بدید من این فایل تو کامپیوترم گشتم ولی کلی فایل 1k با این پسوند اومد! نمی دونم کدوم تغییر بدم!چه کنم؟! دیگه خسته شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 چه مقداری رو در php.ini تغییر دادید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
royka_ir ارسال شده در اسفند 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2017 php ini رو مگه میشه دستی تغییر داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .