SILENCE ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 سلام دوستانمن از قالب الکترومارکت بر روی سایتم به آدرس mobilemajid.ir استفاده می کنم.یه سوال دارم می خواستم بدونم چطوری می شه ماژول محصولات جدید رو تغییر داد به صورتی که محصولاتی که جدیدا ویرایش شدن رو به عنوان محصول جدید بشناسه و نشون بده. مثلا یه محصولی که قبلنا وارد کردیم رو اگه قیمتش رو تغییر دادیم به عنوان جدید بشناسه؟ آیا امکان داره؟ و آیا به نظرتون کار درستیه؟ممنون بابت وقتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elcshop ارسال شده در مرداد 27، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2019 کسی میتونه به این سوال جواب بده و یا گزینه ای باشه به عنوان محصولات تجدید موجودی شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2019 سلام از منوی تنظیمات >> محصولات، می تونید از بخش صفحه بندی می تونید ترتیب قرارگیری رو براساس تاریخ آپدیت بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elcshop ارسال شده در مرداد 30، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2019 سلام از منوی تنظیمات >> محصولات، می تونید از بخش صفحه بندی می تونید ترتیب قرارگیری رو براساس تاریخ آپدیت بذارید موفق باشید با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز منظور من این نبود میخوام در صحفه اول و یا غیره بلوکی درست کنم تحت عنوان محصولات تجدید موجودی شده پس از تغییر قیمت و یا تجدید موجودی شده در این بلوک قرار بگیره مثلا برای 1 هفته توجه میخوام به صورت اتومات انجام بشه این مازول در سایت https://eshop.eca.ir داره استفاده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .