admin ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 سلاممشکل اول مشاهده نشدمشکل دومتون احتمالا از آپدیت ماژول ناشی میشه و به قالب مربوط نیستتغییر رنگ آیکون ها هم هنگام قرار گرفتن موس شخصی سازی محسوب میشه اما شاید در یکی از آپدیت ها اضافه کنممشکل سوم وجود نداره مشکل از سرورتونه (خطای داخلی سرور هست)مشکل چهارم مشکل نیست اما شاید در آپدیت های بعدی لحاظ بشه (در غیر این صورت شخصی سازی محسوب میشه و شخصی سازی روی قالب های عمومی به هیچ وجه نداریم)مشکل پنجم هم از تنظییمات پرستای شماست. از بخش "تنظیمات -> تصاویر" روی "استفاده از تصویر PNG فقط اگر تصویر PNG بود" کلیک کنید و ذخیره رو بزنید سپس دوباره آپلود کنید لوگوتون رو پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 سلاممشکل اول مشاهده نشدمشکل دومتون احتمالا از آپدیت ماژول ناشی میشه و به قالب مربوط نیستتغییر رنگ آیکون ها هم هنگام قرار گرفتن موس شخصی سازی محسوب میشه اما شاید در یکی از آپدیت ها اضافه کنممشکل سوم وجود نداره مشکل از سرورتونه (خطای داخلی سرور هست)مشکل چهارم مشکل نیست اما شاید در آپدیت های بعدی لحاظ بشه (در غیر این صورت شخصی سازی محسوب میشه و شخصی سازی روی قالب های عمومی به هیچ وجه نداریم)مشکل پنجم هم از تنظییمات پرستای شماست. از بخش "تنظیمات -> تصاویر" روی "استفاده از تصویر PNG فقط اگر تصویر PNG بود" کلیک کنید و ذخیره رو بزنید سپس دوباره آپلود کنید لوگوتون رو پیروز باشید سلام ممنون از پاسخ ها ی شمابرای سوال اول عکسش رو پیوست کردم سوال پنجم با راهنمایی شما درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 من فکر کردم منظور شما محصولات جدید شاخه ها هست. بررسی میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
manix ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 با سلام مجدد. با دو مشکل دیگه برخورد کردم. اول اینکه در قسمت محصول اگر دارای چند تصویر باشه فقط عکس پیش فرض به همراه عکس کوچکش رو نشون میده. در صورت ارایه تخفیف قیمت اولیه رو تغییر میده. در عکس پیوست دو مشکل مشخص هست. قیمت اولیه محصول 1390000 تومان بوده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 با سلام مجدد. با دو مشکل دیگه برخورد کردم. اول اینکه در قسمت محصول اگر دارای چند تصویر باشه فقط عکس پیش فرض به همراه عکس کوچکش رو نشون میده. در صورت ارایه تخفیف قیمت اولیه رو تغییر میده. در عکس پیوست دو مشکل مشخص هست. قیمت اولیه محصول 1390000 تومان بوده.سلامدر مورد عکس ها من هم این قالب رو دارم ولی همچین مشکلی ندارهمشکل قیمت به قالب مربوط نمیشه احتمالا مالیات اعمال میشه باید غیر فعالش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
manix ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 سلامدر مورد عکس ها من هم این قالب رو دارم ولی همچین مشکلی ندارهمشکل قیمت به قالب مربوط نمیشه احتمالا مالیات اعمال میشه باید غیر فعالش کنیداینکه برای شما این مشکل وجود نداره که مشکل بنده رو برطرف نمی کنه بزرگوار؛ ممکن هست مشکل از هاست یا سایر موارد دیگه باشه.. در هر حال من هزینه ای رو پرداخت کردم و این قالب دارای گارانتی است. بنابراین اجازه بدهید مدیران پاسخگوی سوالات باشند. من همچنان مشکلات فوق را دارم. اون قیمت هم بخاطر مالیات نیست. لطفا بررسی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 برخی کاربران مشکلی با تصاویر بند انگشتی دارند که به زودی اصلاحیه ای برای این مورد ارسال میکنم برای تمام خریدارانقیمتتون هم ارتباطی با قالب نداره دوست خوبم ولی اطلاعات ورود به مدیریتتون رو ارسال کنید یه بررسی انجام بدم ببینم مشکل چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
manix ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 اطلاعات برای شما پیام خصوصی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 چک میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 سلام یک مورد در ریسپانسیو روی صفحه نمایش 7 اینچ وجود دارد این که در لیست محصولات یک فضای خالی بین هر 3 محصول وجود دارد یعنی 3 محصول و یک خالی و در ادامه نیز به همین صورت فضای خالی تکرار می شود که در فایل پیوست مشاهده نماییدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 ممنون از گزارش. هم این مشکل و هم مشکل تصاویر بندانگشتی رو حل کردم. اگر فرصت بشه امروز اصلاحیه رو برای همه ارسال میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 اصلاحیه شماره 2 مورخ 24 بهمن ماه سال 93 برای تمامی خریداران ارسال گردیددر این اصلاحیه دو مشکل:- تصاویر بند انگشتی محصولات دارای بیش از 4 عکس- خالی ماندن جای یک محصول در تبلت 7 اینچی رفع گردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
manix ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 یک مشکل دیگه. برخی از ماژول ها پس از فعال سازی در صفحات این قالب قرار نمیگیره. مثل ماژول تگ ها. تو قالب یش فرض فعال هست ولی در لیندا نمایش داده نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 این قالب که جلوی نمایش ماژولی رو نمیگیره. احتمالا در بخش "ماژول ها -> موقعیت ها" برای ماژول ها استثنا قرار داده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
manix ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 من که موفق نشدم . لطفا سایر دوستان نیز تست کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 یه پیام خصوصی بدید برای یادآوری امشب اگه شد بررسی میکنم براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bagbaaz ارسال شده در خرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 سلام بر اساتید محترم بنده قصد خرید ِ این قالب رو دارم منتها 2 تا مشکل دارم 1. معنی ِ این جمله چی هستش ؟ "روی قالب های عمومی هیچگونه شخصی سازی انجام نمی گردد و هرگونه دستکاری در سورس قالب باعث ابطال گارانتی می شود " آیا مثلا بنده بخواهم چند عکس به صورت بنر متحرک به جایه اون بنر ثابت عوض بشن و بخواهم تغییری دهم باعث ابطال گارانتی میشه؟؟ 2. من فقط تنها مشکلم با این قالب همون بنر هستش که ثابت هستش . اگر شدنی هستش که متحرک بشود ، من باید چیکار کنم؟؟ پیشاپیش از پاسختون ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 1. معنی رو اشتباه برداشت کردین، شخصی سازی روی قالب یعنی تغییر در کدهای css و tpl قالبمثال میزنم، برخی کاربران درخواست میکنن که فلان جای قالب رو میخوام اینجوری بشه یا هدر قالب عوض بشه و ... که این ها شخصی سازی محسوب میشهکارهایی که شما قصد انجامش رو دارید ماژولار هست و شخصی سازی محسوب نمیشه2. در ماژول مدیریت بنر همراه با قالب میتونید هر تعداد بنر که میخواین با هر سبکی بذارید (البته بنر فلش رو قبول نمیکنه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در خرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 سلام بر اساتید محترم بنده قصد خرید ِ این قالب رو دارم منتها 2 تا مشکل دارم 1. معنی ِ این جمله چی هستش ؟ "روی قالب های عمومی هیچگونه شخصی سازی انجام نمی گردد و هرگونه دستکاری در سورس قالب باعث ابطال گارانتی می شود " آیا مثلا بنده بخواهم چند عکس به صورت بنر متحرک به جایه اون بنر ثابت عوض بشن و بخواهم تغییری دهم باعث ابطال گارانتی میشه؟؟ 2. من فقط تنها مشکلم با این قالب همون بنر هستش که ثابت هستش . اگر شدنی هستش که متحرک بشود ، من باید چیکار کنم؟؟ پیشاپیش از پاسختون ممنونمبا سلامدر قالب لیندا اون بنر حالت اسلاید داره وقتی تو ماژولش عکس اضافه کنید به صورت اسلاید عکس ها به نمایش در میاد و شخصی سازی حساب نمیشه میتونید عکس های خودتون رو بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 من فکر کردم منظورشون بنرهای وسط صفحه هست. بله اون بنر بزرگ در اصل بنر نیست و اسلایدشو هست که میتونید به تعداد دلخواه عکس بذارید توش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bagbaaz ارسال شده در خرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2015 ابتدا ممنونم از اساتید و راهنمایان ِ عزیز بابت پاسخگویی ِ سریعشون. یک سوال دیگه که در توضیحاته این قالب گفته نشده که نصب به چه صورت هستش...آیا قابلیت نصب اتومات داره ، یا جوره دیگه هستش ؟ آیا من که قبلا با پرستا کار نکردم میتونم نصبش کنم یا نه؟ ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2015 نصب مثل بقیه قالب هاست آموزش نصب هم همراه قالب هستپیشنهاد میکنم اگر با پرستا قبلا کار نکردید قبل از شروع به کار به صورت آفلاین پرستا رو روی کامپیوترتون نصب کنی (آموزش نصب روی لوکال در انجمن موجوده) و مدتی کار کنید تا دستتون بیاد بعد اقدام به خرید قالب یا ماژول کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BaRan ارسال شده در خرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2015 سلام دوستان ِ عزیز بنده یک مشکل با یک قسمت از این قالب دارم اونم اینکه سایز ِ عکسی که میگذارم 800*800 هستش ولی این مشکل در کوتاهی و بلندی ِ عکس ها پیش آمده. بنده چگونه میتوانم این مشکل را برطرف کنم. بنده در واقع میخواهم اندازه ی عکس به همان اندازه ی عکس ِ پیشفرض باشه ولی با اینکه هر دو عکس در یک سایز هستند ولی هر کدام را به اندازه ی متفاوتی نشان میدهد. ( به عکس ِ تیشرت و بلوز دقت بفرمایید ) با تشکر http://8pic.ir/images/1uvfgov3vzczhm2eoonc.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2015 در بخش تنظیمات -> تصاویرروی بازسازی تصاویر بند انگشتی کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kersen ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 سلامآیا این قالب با ورژن 1.6.0.14 هم خوانی داره؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .