admin ارسال شده در تیر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 خیر قالب با نسخه 1.6.0.6 سازگار هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kersen ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 خیر قالب با نسخه 1.6.0.6 سازگار هستدوست عزیز با نسخه 1.6.0.14 سازگار نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 خیر. قالب های فعلی سازگار با نسخه 1.6.0.14 عبارت اند از پرند، الکترومارکت و دیجیتال لایفبرنامه ای برای سازگاری این قالب نداریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 سلام دوستاندر قسمت نقشه سایت یه مشکلی هست به این شکل که تصویرش رو پیوست کردم اگر امکانش هست اصلاح بفرمایید چون ظاهر شاخه ها بهم ریخته دیده میشه با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 اصلاحیه رو برای تمامی خریداران ایمیل کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hellbrain666 ارسال شده در مرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 سلام من فایل بروز رسانی آخری رو به هاست منتقل کردم اما همه چیز سفید شدhttp://farazirancctv.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 دیباگ رو روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در مرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 سلامبا عرض خسته نباشید خدمت دوستانیک مورد در قالب زمانی که وارد شاخه ای میشوید انتهای صفحه لیست محصولات یک فضای خالی وجود دارد که من هر موقع خودم اون صفحه رو پیمایش میکنم وبه انتها میرسم فکر میکنم محصول دیگری وجود ندارد در حالی که محصولات در صفحات دیگر ادامه داشته و تعداد صفحات نیز درپایین مشخص هست با این حال در یک نگاه مشتری صفحه رو تموم شده احساس میکنه تصویرش رو در پیوست ببینیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hellbrain666 ارسال شده در مرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 دیباگ رو روشن کنیدروشن شد میشه نظرتون رو راجع به ارور بگید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 ارتباطی با قالب نداره. از بخش "تنظیمات -> محصولات" تعداد نمایش محصولات رو مشخص کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در مرداد 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2015 سلامدر قسمت جستجو محصول هدر , با تایپ چند حروف لیستی از محصولات موجود ظاهر میشه که راستچین نیست ملاحظه بفرمایید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2015 احتمالا یک آپدیت برای قالب لیندا آماده میکنمفعلا میتونید اطلاعاتتون رو در تیکت ارسال کنید بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 دوستان عزیز قصد دارم آپدیتی رو برای قالب لیندا آماده کنم که در اون تصاویر بندانگشتی محصول (در صفحه محصول) از دو ستون به 3 ستون تغییر کنهاما نکته ای که هست اینه که اندازه این تصاویر بندانگشتی باید کوچک تر بشه. آیا با این موضوع موافق هستید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در مهر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 سلامدر ماژول نصب شده به نام rmtnhomeproducts (محصولات شاخه ها) در قالب لیندا یک قسمت داره به نام حالت انتخاب تصادفی محصول که دو گزینه داره که انتخابشون هیچ عملکردی نداره و نمیشه محصولات رو به صورت تصادفی نمایش داد و ترتیب نمایش محصولات هیچ تغییری نداره ممنون میشم بررسی نمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 تیکت بزنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .