msotoudeh ارسال شده در فروردین 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2015 [align=right]با سلام احتراماً در راستای انجام یک پژوهش و تحقیق دانشگاهی با عنوان "بررسی موانع محیطی کارآفرینی در حوزه کسب و کار اینترنتی در ایران" نیازمند تکمیل پرسشنامه پژوهش مذکور توسط دارندگان وب سایت های کسب و کارهای اینترنتی می باشم، با توجه به اینکه وب سایت شما جزء این نوع کسب و کارها می باشد و همچنین شما با دارندگان و صاحبان این نوع کسب و کارها در ارتباط می باشید خواهشمندم در خصوص موضوع تکمیل پرسشنامه توسط ایشان و همچنین خودتان مساعدت فرمایید. امیدوارم این پژوهش بتواند راهگشای کارآفرینان برای راهاندازی کسب و کارهای اینترنتی جدید و همچنین باعث رشد این کسب و کارها بشود.پیشاپیش از بذل عنایت و تخصیص بخشی از اوقات ارزشمند خود به همکاری و همراهی با این پژوهش کمال سپاسگذاری را دارم. [align=right]لطفاً برای تکمیل پرسشنامه از لینک زیر استفاده نمایید https://docs.google.com/forms/d/1XGo...?usp=send_form محمد ستوده دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی دانشکده مدیریت واحد تهران مرکزی پست الکترونیک :[email protected] [/align][/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 امیدوارم دوستان مشارکت کنند و پرسشنامه رو تکمیل کنند اما ظاهرا لینک صحیح نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amshirazy ارسال شده در فروردین 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2015 لینک را اصلاح بفرماییدچشمشرکت میکنیم.حتی اگر بازهم پرسشنامه داشتید بنده همکاری میکنم.معلم هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .