puzzelfix ارسال شده در فروردین 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 با سلام دو سال پیش ماژولی با نام quick update برای به روز رسانی قیمتها و ترکیبات به صورت رایگان معرفی شد.البته شاید درست کردن این تاپیک و بالا اوردن مجددش کار دستی نباشدولی من پیش خودم گفتم شاید بهتر باشد این مشکل رو با اطلاعات اندک خودم و کاربرا یکبار واسه همیشه رفع کنیمماژول در لینک پیوست شده است و مشکلش همخوانی نداشتن با زبان فارسی می باشد من از امروز شروع میکنم مرحله به مرحله جلو برم تا ببینم مشکل این ماژول از کجاستخوشحال می شم دوستانی که اطلاعات دارند نیز به من کمکم کنند این ماژول از دو پوشه فولدر و هفت گزنه دیگر در صفحه اصلی تشکیل شده1- img2-translation3-config4-litleadvertising.tpl5-logo6-logo7-quickupdate(java8-quickupdate(php این گزینه های داخل فایل زیپ می باشد که قاعدتا ما با فولدر img و translation کاری نداریمدوستان اگر ممکن بگم از کدام پوشه برای ویرایش باید شروع کنم نظر خودم quickupdate(php ایا درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 دوستان من یکسری مطالب از PHP خوندم و تا این حد تا الان متوجه شدم مه قالب ها و ماژول ها معمولا از دو فایل تشکیل می شوند 1- PHP 2- CSSکه PHP کارش شکل بندی کلی می باشد و CSS بیشتر کارش گرافیک دادن و زور زینبل به PHP می باشد یا به عبارتی صفتهای و مقادیر PHP را کامل می کند دوستان اگر نا درست گفتم تذکر دهند حال سوال اینجاست که ایا در این ماژول مشکل ما با CSS است یا PHP یا JEQUERY نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .