sunpc861 ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 سلام وقت بخیر چطور می تونم تصاویر و منو های قالب پیش فرض را دستکاری کنم2-چطور می تونم یک منو در سایت بزارم که نماد الکترونیکی و یا نماد به پرداخت را نمایش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 سیستم ماژولاره. در بخش ماژول ها میتونید بخش های مختلف سایتتون رو کنترل کنیدتصاویر شاخه ها هم از بخش "کاتالوگ -> شاخه ها" قابل تغییرهبرای نماد اعتماد ماژولش موجوده باید نصب کنیدبرای لوگوی بانک میتونید از ماژول های بلوک html استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در فروردین 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2015 من چنین بلوکی پیدا نکردم می خوام یک جائی از صفحه اصلی بزارم که بتونم داخلش لوگو چند تا شرکت را قرار بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2015 بلوک html یا block html رو در انجمن سرچ کنید چندین موضوع درباره این گونه ماژول ها هست تو انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در فروردین 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 یک گزینه با نام Custom Blockدر قالبم هست چطور می تونم ویرایش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 ماژول blockcmsinfo رو پیکربندی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 چطوری میتونم تو بخش منو بجای اسم شاخه مثلا خانه یه شکل خونه جایگزین کنم بعد چطور میشه وقتی رو منوی خونه وقتی کلیک میکنم صفحه اصلی بیاد نه شاخه های موجود نمیشه رنگ زمینه رو عوض کرد به دلخواه خودمون Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.shopliks.ir ارسال شده در تیر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 باید فایل منو رو در هاست پیدا کنید و ویرایش کنید که باید css و html بلد باشید ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در تیر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 میتونید یه راهنمای تو این مورد بکنید مثلا بجای اسم خانه یه شکل ایجاد کنم Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedhunter ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 چطوری میتونم تو بخش منو بجای اسم شاخه مثلا خانه یه شکل خونه جایگزین کنم بعد چطور میشه وقتی رو منوی خونه وقتی کلیک میکنم صفحه اصلی بیاد نه شاخه های موجود نمیشه رنگ زمینه رو عوض کرد به دلخواه خودمون Sent from my Nexus 7 using Tapatalkسلاماز مسیر زیر :\themes\default-bootstrap\cssفایل Global.css رو باز کنبعد توش دنبال این تگها بگرد و رنگ رو تغییر بده.هم میتونی کد رنگو بنویسی هم میتونی اسمشو بنویسی. برای تغییر رنگ نوار مشکی بالا (Navigation) :header.nav ----->background:COLORبرای تغییر رنگ زمینه:قسمت بالا:header----->background: COLORقسمت وسط :columns.container----->background:COLORقسمت پایین یا همون فوتر :footer-container----->background: ... repeat-x COLOR موفق باشی واکنش ها : barati_a 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alinahvi61 ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 سلام دوستان برای تغییر رنگ نوار بالای صفحه header.nav مگه نیست؟پس چرا هیچ تغییری نمیکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 آموزش کار با فایرباگ رو مطالعه کنید میتونید ببینید چه فایلی و چه خطی رو باید تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.shopliks.ir ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 آموزش کار با فایرباگ رو مطالعه کنید میتونید ببینید چه فایلی و چه خطی رو باید تغییر بدید مشکل فایرباگ اینه که وقتی میخوایم مثلا یه فایل جاوا رو از هاست توش بارگیری کنیم ارور عدم دسترسی میده ... بخاطر فایل htacces ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 متوجه نشدم یعنی چی فایل جاوا رو از هاست در فایرباگ بارگیری کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.shopliks.ir ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 متوجه نشدم یعنی چی فایل جاوا رو از هاست در فایرباگ بارگیری کنیم؟ مثلا وقتی میخوام یه دکمه رو در بخش ادمین پنل با فایرباگ بررسی کنم و کد توکن اون دکمه با یک فایل جاوا درست شده . وقتی میخوام اون فایل جاوا رو عیب یابی کنم ارور میده و نمیتونم سورسشو ببینم و میگه دسترسی مجاز نیست ... در کل این مشکل هست در طی کار با فایرباگ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 خب اشتباه عمل میکنید. اگر خطایی باشه که توسط یک شخص غیر متخصص قابل تشخیص باشه در بخش console فایرباگ خطا نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.shopliks.ir ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 خب اشتباه عمل میکنید. اگر خطایی باشه که توسط یک شخص غیر متخصص قابل تشخیص باشه در بخش console فایرباگ خطا نمایش داده میشه بله من امتحان کردم خطا نشون میداد ... همین خطای عدم دسترسی .. ولی نمیدونم چطور درستش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 میشه یک عکس از خطاتون پیوست کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .