hubakht ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 با سلام خدمت دوستانمن ماژول پرداخت پارسیان رو نصب کردم و پین کد رو هم دادم و مشکلس ندارهاکا موقع خرید محصول وقتی اون مرحله آخر میرسه و دکمه پرداخت رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و صفحه خالی با قالب کلی پرستا میادمشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 شما از cpanel به پوشه همین ماژول رفته و برای فایلهاتون دسترسی 644 و برای پوشه هاتون دسترسی 755 رو انتخاب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 سلام دوست عزیز آیا در فایل header.php یا فایل های پی اچ پی دیگه تغییری ایجاد کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 مثل این که دوست گلم آقا امید زودتر از من پاسخ دادن. ممنون امیدجان که اینقد کمک می کنی. ایشالا موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hubakht ارسال شده در آبان 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 دسترسی ها به همون صورت هست که گفتیددستکاری ای تو فایل ها انجام ندادمالبته بگم که من ماژول رو خواستم نصب کنم که خطا داد و نصب نشد!و به صورت دستی آپلودش کردم و اونجا نصب شد و پین رو دادم و الان فعالهفقط نمیدونم چرا این خطا میاد!خود ماژول جدولی به دیتابیس اضافه میکنه؟چون اگه دستی نصب کرده باشم دیگهاون جدول ساخته نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 تا اون جایی که من می دونم این ماژول نباید کاری رو داخل خود سایت انجام بده و باید اطلاعات و ... داخل سایت اصلی بانک انجام بشه (با متد پست اطلاعات ارسال میشه) و بعد از پرداخت اطلاعات پرداخت رو به سایت شما ارسال کنه و کالا تایید بشه. به همین خاطر برام عجیبه که چرا این ماژول توی سایت خودتون میخواد یه صفحه باز کنه!این ماژول رو از کجا گرفتید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hubakht ارسال شده در آبان 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 برای خودم هم عجبیه این قضیهبعد اینکه من گزینه پرداخت رو میزنم باید وارد درگاه بانک بشه اما اتفاقی نمیفتهبا ماژولی که در فوروم بود کار کردمالبته از یه جا دیگه هم گرفتم و امتحان کردن و باز همین اتفاق افتاد!این آدرس سایتهstvco.ir/shopمیتونید ببینید چه اتفاقی میفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 بله تست کردم صفحه سفید میاد! البته کدها رو یه نگاهی انداختم و مشکلی به چشمم نخورد. بازهم ماژول رو روی فروشگاه دیگه تست می کنم و خبرشو بهتون میدم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 روی سایت خودم تست کردم و صفحه ی سفید اومد. حالا دو حالت پیش میاد: 1. این ماژول مال نسخه 1.3.1 نیست! 2. ماژول خرابه! حالا باید ببینیم مشکل از کجاست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hubakht ارسال شده در آبان 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2011 بچه ها من یه آمار گرفتم و احتمال دارهاز IP باشه!یعنی اگه IPی سایتی که به شرکت ارائه دهنده درگاه دادیم با IP ساییت یکی نباشه این مشکل پیش میاددرسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2011 توی ماژول یه کد عضویت داره و یک رمز من قسمتی برای آی پی ندیدم. اما بازم باید احتمالش باشه. نمی دونم. باید ببینیم دویتانی که در زمینه ی پرداخت آنلاین فعالیت می کنن می تونن کمک کنن یا نه. راستیتش من زیاد سر رشته ای توی پرداخت آنلاین ندارم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در مرداد 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2016 دوستان منم این مشکل صفحه سفید رو در کل دروازه پرداخت هام دارم نتونستم حل کنم و فروشگام از کار افتادکسی بلده منو کمک کنه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .