shabakeertebat ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 توی قسمت بالای سایت در منوی بالا در بخش ارتباط با ما و ضوابط و مقررات و آموزش رو کلیک میکنم ارور میده بقیه جاهای سایت مشکل نداشت فقط همین 3 تارو میزنم این هشدار رو میده...ورژن پرستاشاپم 1.4 چیکار کنم؟؟؟ Internal Server Error The server encountered an internal error ormisconfiguration and was unable to completeyour request. Please contact the server administrator,[email protected] and inform them of the time the error occurred,and anything you might have done that may havecaused the error. More information about this error may be availablein the server error log. Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 نسخه 1.4 دیگه پشتیبانی ندارهاما جهت راهنمایی میگم باید دیباگ رو روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shabakeertebat ارسال شده در فروردین 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2015 نسخه 1.4 دیگه پشتیبانی ندارهاما جهت راهنمایی میگم باید دیباگ رو روشن کنید چجوری روشن کنم؟ از کجا پیداش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2015 در نسخه 1.4 خاطرم نیست در چه خطی بود اما توی فایل config/defines.inc.php هست که باید دیباگ رو روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .