maya ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 سلام . من چطو میتونم برای هر دسته بندی قالبی متفاوت داشته باشم یا اینکه یک صفحه متفاوت به لحاظ گرافیکی برای هر دسته داشته باشم؟مثلا میخوام برای دسته بندی کتاب ظاهر گرافیک سایتم کتاب باشه و برای دسته بندی کامپیوتر ظاهرش کامپیوتر.ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 باید از قابلیت مولتی شاپ پرستا استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 باید از قابلیت مولتی شاپ پرستا استفاده کنیداین قابلیت برای ورژن های 1.3 و 1.4 هم فعاله یا فقط برای 1.5 فعاله؟و اینکه از کجا باید این قابلیت رو استفاده کنم . جستجو کردم متاسفانه چیزی دستگیرم نشد. تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 پیشنهاد میکنم به نسخه 1.6 ارتقا بدید. نسخه 1.3 و 1.4 کلا پشتیبانی ندارن دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 پیشنهاد میکنم به نسخه 1.6 ارتقا بدید. نسخه 1.3 و 1.4 کلا پشتیبانی ندارن دیگه ممنون از پاسختون . ولی من مولتی شاپ رو نمیتونم پیدا کنم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 تنظیمات -> عمومی (در نسخه 1.6)البته قالب و ماژول هاتون باید با مولتی شاپ سازگار باشند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .