دانوش ارسال شده در شهریور 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2015 تا جایی که یادم هست ترجمه مشکل نداشتلطفا دوباره نصب کنیدیک بار جای دیگه ای ترجیحا لوکال نصب کنید و نتیجه رو بگید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 تا جایی که یادم هست ترجمه مشکل نداشتلطفا دوباره نصب کنیدیک بار جای دیگه ای ترجیحا لوکال نصب کنید و نتیجه رو بگید Sent from my Xperia using Tapatalk proتست کردم و همین مشکل برقراره. هم روی لوکال هم روی هاست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2015 مشکل حل شد.نسخه 2.1 زا دانلود کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 من ماژول پی لاین نصب کردم ولی میخوام پرداخت کنم میگه "هیچ ماژول پرداختی نصب نشده است." شده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 ماژول رو نصب کنید باید پیکربندی کنیدهمچنین نرخ ارزهاتون درست باشه و ماژول به کشور ایران و ارزهای مربوطه مرتبط شده باشد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghalamoo ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 با سلامبعد از نصب افزونه پی لاین یه قسمت وجود داره که میگه کد پذیرنده را وارد کد آیا همون API را میگه؟من میخوام برای تست استفاده کنم و وقتی API تست را هم میزارم به خطای API ورودی نامعتبر است بر میخورم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peymansoft ارسال شده در مهر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2015 درود بر شمابا تشکر از خدمات خوبتونخواستم در مورد مشکل درگاه پرداخت پی لاین یه مشکلی رو که برام پیش اومده عنوان کنم تا اگر دوستان محبت کنند راهنمایی کنند ممنون میشممن ورژن 2.1 رو نصب کردم خرید انجام میشه از حساب مشتری پول کم میشه ولی در هنگام برگشت به سایت خطا میده و اعلام میکنه که خرید موفقیت آمیز نبوده با پی لاین موضوع رو در میان گذاشتم که گفتند مشکل از پلاگین هست و باید به سایت پرستا این مشکل رو بگم تا راهنمایی کنندممنون میشم راهنماسیی کنید[email protected]http://peymansoft.com/module/paylinepayment/validationTCPDF ERROR: [image] Unable to get image: /img/tmp/product_mini_780_0.jpgاین خطا رو میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2015 برید توی تنظیمات قسمت سفارش ها قسمت تنظیمات pdf رو کلا خاموش کنید. واکنش ها : hussein.arian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghaffari273 ارسال شده در آذر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 با سلام ببخشید من یه مشکل دارم من این افزونه رو نصب کردم قیمت ها رو تویه سایتم به تومان نشون میده ولی وقتی به درگاه وصل مبشه تمام قیمت ها تبدیل به ریال میشه چرا ؟ باید چکارش کنم درست بشه ؟ من خیل هم از اسکریپت انجمن سر در نمیارم اگه امکانش بود لطفا با ایمیل راهنماییم کنید[email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zhyar ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 باسلامبنده ماژول رو نصب کردم و API رو وارد کردم اما در هنگام پرداخت نهایی به ارور 404 برخورد میکنم یعنی زمانی که قصد ورود به صفحه پی لاین رو دارد این مشکل اتفاق می افتهاگه جایی از کار رو ناقص انجام دادم ممنون میشم راهنمایی کنیدباتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghaffari273 ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 والا من اخر یاد نگرفتم با انحمن کار کنممن چند روز گیش در مورد این که سایت من به تومانه اما وقتی متصل میشه به پی لاین اونجا به ریال است (یعنی فرض کنید ) 300 هزار تومان تویه سایته به پی لاین متصل میشه مینویسه 300 هزار ریال در صورتی که باید بنویسه 3 میلیون ریال دوستان اگه مبشه لطف کنید راهنماییم کنیدtelegram.me/shahkarezaman نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 آموزش تنظیم ارز رو در انجمن مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezarostami ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 با عرض سلام و خسته نباشید. این ماژول مشکل داره و مشکل به این صورته که شما وقتی به پی لاین وصل بشید و انصراف رو بزنید به سایت برگشت میخورید و ارور عملیات ناموفق هم میده اما وقتی همون صفحه رو یکبار ریلود کنید پیغام خرید موفقیت آمیز نمایش داده میشه و در ادمین هم سفارش تایید شده نمایش داده میشه واکنش ها : amirrzd 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen_u ارسال شده در دی 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2015 تشکر [ویرایش مدیریت: لطفا از نقل قول پست های طولانی خودداری کنید. برای تشکر از کلید پسندیدم استفاده کنید.] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در دی 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2015 در صورتیکه شما api درگاه پی لاینتون ندیددرگاه تست پی لاین برای شما نمایش داده خواهد شد برای نمایش درگاه پی لاین خودتون باید کد api اختصاصی خودتون در تنظیمات ماژوا وارد کنیدمن اینکار می کنم باز همونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 با سلامدر هنگاه پرداخت با پیغام زیر روبرو هستیم.پرداخت توسط درگاه پیلاین1 خطا وجود داردمبلغ تراکنش کمتر از 1000 ریال است« بازگشتدرصورتیکه مبلغ بیشتر از مبلغ فوق است.به پشتیبانی تیکت زدم گفتند تو انجمن مطرح کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 احتمال خیلی زیاد واحد پول شما درست تنظیم نیستآموزش صحیح تنظیم ریال و تومان رو مطالعه کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroosh_kabir ارسال شده در بهمن 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2015 با سلامآیا روی نسخه 1.6.1.2 تست شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 تست کنید. بعید هست که مشکلی باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
novinfekr ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 با عرض سلام و خدا قوت پس از انتخاب کالا و انتخاب روش پستی به قسمت انتخاب روش پرداخت میرسیم.یک مشکلی اینجا هستش.وقتی که مشتری موس رو میبره روی دکمه پی لاین. این دکمه بزرگ میشه و روی پرداخت با فیش بانکی رو هم میگیره. عکس رو هم ضمیمه کردم ولی ماله بانک ملت هستش.هر دو ماژول همین مشکل رو دارن فرقی نداره.از پرستا شاپ 1.6.1.2 استفاده میکنم.لطفا مشکل رو حل کنید چون پرداخت با فیش بانکی رو هم که میای انتخب کنی خود به خود میره روی دکمه پی لاین. عکس ضمیمه : http://123teb.ir/alert.png با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
svfkey ارسال شده در اسفند 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 "هیچ ماژول پرداختی نصب نشده است." با این اررور مواجه میشم . چه کنم ؟ ماژول نصب شده و API کد هم داده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
svfkey ارسال شده در اسفند 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 "هیچ ماژول پرداختی نصب نشده است."با این اررور مواجه میشم .چه کنم ؟ماژول نصب شده و API کد هم داده شده کسی جوابی نداشت بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ArasWeb ارسال شده در فروردین 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2016 آیا استفاده از payline رو توصیه میکنید؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdininja ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 سلاماین افزونه مشکل داره .بعد از انصراف کردن پرداخت در بانک کافی اون صفحه که برگشتیم رو رفرش کنیم . تا بگه پرداخت کردید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در فروردین 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2016 من وقتی به عنوان مهمان پرداخت رو انجام میدم و مشخصات رو میزنم توی قسمت آخر که روش پرداخت زیرش این متن رو نوشته : Error: None of your chosen carriers deliver to the address you have selected. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .