Hojrak ارسال شده در فروردین 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2012 دوستان لطفا کمک و راهنمایی کنید.من برای فروشگاهم سه روش ارسال دارم:پست سفارشی برای شهرستان-پست تی پی جی برای تهران-پیک موتوری برای تهران سه روش پرداخت هم دارم:واریز به فیش بانکی-پرداخت آنلاین پارسیان-پرداخت در محل برای تهران و فقط برای ارسال با پیک موتوری حالا یک مشکلی هست اونم اینکه آیا میشود کاری کرد که وقتی مشتری پست سفارشی یا پست تی پی جی را انتخاب میکند در مرحله بعد دیگه گزینه پرداخت در محل براش نمایش داده نشه؟یا وقتی پیک موتوری را انتخاب میکنه در مرحله بعد فقط گزینه پرداخت در محل براش نمایش داده بشه؟ یعنی به طور کلی هر روش ارسال با روش پرداخت خودش بیاد،من الان فروش داشتم مشتری تو تهرانه و پست تی پی جی را انتخاب کرده با قیمت 3000 تومن و در مرحله پرداخت ، پرداخت در محل رو زده (که اون برای پیک موتوری هست با قیمت 6000 تومن) (پست تی پی جی پول رو از مشتری نمیگیره برای من بیاره) و الان که مجبورم یک جوری این مسئله رو حل کنم ولی حتما باید درستش کنم. تو راهنمای خرید هم همه چیز رو نوشتم ولی توجه نمیکنن. Pleas Helpاینم عکس مرحله ارسال و پرداخت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2012 اول از همه یک نکته: از کلمات فوری و ضروری و... در عنوان موضوع استفاده نکنید. ممنون پرستاشاپ به طور پیش فرض چنین امکانی نداره اما اگه واستون مهمه روشهایی هست البته نه کامل. یک سری محدودیتها رو باید ایجاد کنید تا به بخشی از هدفتون برسید. در بخش حمل - مناطق یک منطقه تعریف کنید به نام تهران و بعد از بخش استانها تهران رو به منطقه جدیدتون منتقل کنید. پیک موتوری رو روی منطقه جدیدتون محدود کنید.با این کار پیک موتوری برای شهرستان نمایش داده نمیشه. اما مهم ترین کاری که باید بکنید اینه که مشتریهاتون رو بعد از عضویت گروه بندی کنید. از بخش مشتریان - گروهها یک گروه ایجاد کنید و بعد از اون باید در بخش حامل و پرداخت هر حامل و روش پرداخت رو روی گروه محدود کنید.با این روش میتونید مشتریانی که در شهر تهران هستند در یک گروه قرار دهید و حامل پیک موتوری را روی شهر تهران محدود کنید. هم چنین پرداخت در محل هم فقط برای این گروه قابل نمایش باشد. چیزی بیشتر از این به ذهنم نمیرسه. ماژولی هم در این رابطه ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .