rezajoooon ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 یک ماژول منو نصب کردم و حذف کردم و یک ماژول گردونه تولیدکنندگاه نصب کردم ولی منوی افقی بالای سایتم حذف شده توی ماژول ها هم نیست که دوباره نصبش کنم لطفا کمک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 با سلام دوست عزیز ماژول زیر را مجد نصب کنید البته شما نگفتید پرستا 1.4 هستین 1.5 یا 1.6ولی این برای 1.6 هستhttp://ipresta.ir/forum/attachment.php?aid=2905 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezajoooon ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 توی عنوان 1.5 انتخاب کردم دیگه دوست من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 دوست گرامی کار زیر را انجام دهید انشا الله حل میشودابتدا نسخه پرستایی که رو سیستمتون نصب هستو دانلود کنید2- سپس به ادرس زیر برویدmoudle>>blocktopmenuسپس همین پوشه را بافرمت zip فشرده کنید3-به قسمت ماژول های سایتتون برین و فایل زیپ شده را فراخوانی کنید و نصب کنید به درود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezajoooon ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 دوست گرامی کار زیر را انجام دهید انشا الله حل میشودابتدا نسخه پرستایی که رو سیستمتون نصب هستو دانلود کنید2- سپس به ادرس زیر برویدmoudle>>blocktopmenuسپس همین پوشه را بافرمت zip فشرده کنید3-به قسمت ماژول های سایتتون برین و فایل زیپ شده را فراخوانی کنید و نصب کنید به درودآقای puzzelfix عزیز کاملا درست بود و مشکلم حل شد ممنون از لطفتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .