Hojrak ارسال شده در فروردین 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2012 دوستان عزیزمن همه محصولاتم رو در زیرشاخه ها (به جز فعلا ، شاخه دسر و سالاد) تعریف کردم و میخوام بدونم که چرا وقی روی صفحه یک شاخه میزنم زیرشاخه ها رو در اون صفحه نمایش نمیده؟مثلا من در فروشگاهم شاخه صبحانه دارم که چندین زیرشاخه با تعدادی محصول داره ولی وقتی در منوی محصولات صفحه اصلی روی شاخه صبحانه کلیک میکنم زیر شاخه ها رو نمایش نمیده و مینویسه هیچ محصولی وجود ندارد.به عنوان مثال:http://www.dietbazar.ir/5-breakfast فونت زیرشاخه ها توی منو هم خیلی ریز هست و خووندنشون ممکنه سخت باشه توی صفحه شاخه هم که دیده نمیشن. با تشکر از راهنمایی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2012 فایل global.css خط 1647 :#subcategories {display: none;} حذف شود: display: none فایل category.css خط 4:body#category div#subcategories .inline_list a img {display: inline;} بعد از a کلمه img رو حذف کنید و بلاک رو به این شکل تغییر بدید:حذف شود: display: inlineاضافه شود: float:right برای فونت هم در مسیر modules/hcatmenu/hcatmenu.css خط 12 به جای عدد 14 میتونید اندازه فونت رو به دلخواه زیاد کنید. پیشنهاد من 18px هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در فروردین 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2012 با تشکر از دانوش عزیز تغییرات رو انجام دادم و درست شد.فقط یک مشکل کوچیک اینه که نام زیرشاخه ها بالا پایینه.راه حلش چیه؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2012 اندازه تصاویر medium رو افزایش بدید ( از 80 در 80 به 95 در 95) تا متن به زیر عکس منتقل بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .