admin ارسال شده در خرداد 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2015 سال نوی شما هم مبارکبله قالب با 1.6.0.14 سازگار شده. سر فرصت ارسال میکنم برای همه خریدارها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در خرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2015 تو فایل زیپ خود تمپ کانفیگ و ماژول هست خود ماژول چه جوری باید نصب کرد و خود کانفیگ چی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2015 نیازی به نصب جداگانه هیچ چیزی نیست. کافیه از بخش "تنظیمات -> قالب ها" از بالا سمت چپ روی "افزودن قالب" کلیک کنید سپس در صفحه باز شده فایل فشرده (zip) قالب که براتون ارسال شده رو آپلود کنید و قالب و ماژول ها خودکار نصب میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در خرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2015 ممنون تو صفحه اصصلی اگر بخوایم این دو تا بنر برداریم چکار باید بکنم کدام قسمت من رفتم قسمت ماژول پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 تنظیمات -> مدیریت گروه بنر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 خوده پرستا شاپ 1.6 یه ایرادی که داره با این قالب کش هست هر کاری می خوای انجام بدی یا سایت باز کنی مجبوری کش پاک کنی از دوباره اجرا کنی مثلا من شاخه یا پستی می زارم می خوام سایت باز کنم نمیاره مجبورم کش مرورگر پاک کنم از اول بیاد یا ویرایش می خوام بکنم همین کار باید بکنم چکار باید کردتنظیمات -> مدیریت گروه بنرشما مطمئن هستید اینجا CSS اختصاصی داره که کد هست http://persianonline.in/modules/ibanners/icon.png گروه جدید : که شامل نام : کلاسجایگاه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 ببینید یه توضیح کلی بدم. توی تنظیمات -> مدیریت گروه بنرابتدا یک گروه تعریف میشه مثلا "گروه نمونه" بعد جایگاهش رو مشخص می کنید مثلا "displayHome" برای صفحه اصلی یا "displayLeftColumn" برای ستون سمت راست و کلاس "row" بهش میدیدخب حالا یک گروه داریم که قراره توش تعدادی بنر بذاریم پس وارد گروهی که ساختیم میشیم و اینجا بنرهامون رو تعدیف میکنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Reza.Ahmadi ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 با عرض سلام و احترام آیا امکانش هست تصویر در هدر رو تغییر بدیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 کدوم تصویر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Reza.Ahmadi ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 همان تصویری که لوگو روش قرار میگیره و سبز رنگ هم هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 درود در 10 ماه اخیر واقعاً قالبهای بسیار زیبا از طرف تیم پرستا شاپ ایرانی ارائه شده که بسیارارزشمند هستنند واقعا دستتون درد نکنه دیگه یک فروشگاه دار اینترنتی از این بهتر چی میخواد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 همان تصویری که لوگو روش قرار میگیره و سبز رنگ هم هست.شما منظورتون پس زمینه هدر هست. خیر امکانش نیستدرود در 10 ماه اخیر واقعاً قالبهای بسیار زیبا از طرف تیم پرستا شاپ ایرانی ارائه شده که بسیارارزشمند هستنند واقعا دستتون درد نکنه دیگه یک فروشگاه دار اینترنتی از این بهتر چی میخوادنظر لطفتونه. مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Reza.Ahmadi ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 با عرض سلام و احترام قسمت افزودن لینک جدید در ماژول منوی افقی بالا قالب پرند کار نمیکنه.وقتی گزینه افزودن رو میزنم هیچ لینکی در بخش آیتم های در دسترس اضافه نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 به ایمیل پشتیبانی ایمیل بزنید لطفا تا بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Reza.Ahmadi ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 با عرض سلام و احتراملااقل بفرمایید رنگ های پس زمینه هدر رو از کجا میشه تغییر داد تا بشه با تغییرات رنگی که در ماژول مدیریت قالب انجام میدیم ست کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 رنگ بندی قالب پرند به صورت هوشمند هست. از طریق ماژول مدیریت قالب میتونید این تغییرات رنگی رو اعمال کنید. 9 تا رنگ (که عناوینش مشخصه) ازتون دریافت میشه و سایتتون بر مبنای اون 9 رنگ رنگ آمیزی میشه. کمی باهاش کار کنید متوجه میشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 من طبق آموزش نصب رفتم جلو 1- وقتی مايول فعال می کنم این پیغام میادThe file /home/persiano/public_html/classes/module/Module.php(2583) : eval()'d code is corrupted. Ensure that you use binary mode when transferring files with FTP and disable the 'TAR smart cr/lf feature' ifusing WinZIP نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 بنظر میرسه دوستان برای نصب قالب روی 1.6.0.14 این خطا رو میگیرند. چشم پیگیری میکنم مشکل رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 سلام به مهرشاد عزیزترتیب نمایش محصولات هم شاخه ستونی قرار گرفتهhttp://s6.picofile.com/file/8184034092/pro.jpgاز کجا باید افقی اش کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 بله حق با شماست این مشکل وجود دارهفعلا ماژول محصولات هم شاخه رو موقتا غیر فعال کنید تا در آپدیت بعدی مشکل رو رفع کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 درود بر شمامحصولات بازدید شده هم عنوان ها وسط چین هست ولی تصاویر راست چینه، هم در صفحه خانه هم در صفحه محصولاما محصولات جدید و پرفروش تصویر و عنوان وسط چینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 هر دو مورد رو در آپدیت بعدی اصلاح خواهم کردممنون از گزارشتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 سلام به مهرشاد عزیزآقا مهرشاد ماژول محصولات شاخه ها: وقتی عکس توی این ماژول برای شاخه می گذاریم دیگه نمی شه حذفش کرد، اگر عکس گذاشتیم و ذخیره شد ، خواستیم بدون عکس اون شاخه رو نشون بده نمی شهمورد دیگه اینکه اگر عکس رو آپلود نکنیم و آیکون انختاب کنیم ، عکس جدیدترین ویندوزها می یاد، اگر آیکون انتخاب نکنیم عکس انواع کفش های ورزشی می یادپس چه جوری می شه مثل دمو، نمایش شاخه ها رو یکی در میان عکس دار کرد؟ چون هر کاری می کنم یا باید خودم عکس بگذارم یا اون عکس آبی می یاد یا عکس قرمز، حالت بی عکس ندارهمورد بعدی ماژول منو افقی بالا قالب هست، لینک خارجی یا داخلی نمی شه باهاش اضافه کردمهرشاد جان شرمنده، این موارد که بیان می شه صرفا برای بهبود هست، کار شما هیچ مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 نخیر هیچ مشکلی نیست خوبه که بیان میشه ما از انتقاد خوشحال میشیم و همینطور از گزارش باگاین مورد رو هم بررسی میکنم. فعلا میتونید از پوشه ماژول icategoryproducts اون تصویر مربوطه رو پاک کنید. بله اگر تصویری بذارید نمیتونید از ماژول حذفش کنید که پیگیری میکنم رفع بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 سلام من می خوام بنر ها را بر دارم نمیشه حتی رفتم قسمت مدیریت بنر غیر فعال هم می کنم تو صفحه اصلی بر داشته نمیشه یه بار هم جدید ساختم اضافه نشده تو صفحه سایتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .