mfbco ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 ممنون تا این جا درستولی لینک رو باید به چه شکلی بنویسیم که ارور link-rewrite رو ندهمثلا ما مینویسیم http://xxxxxx.com/xxxx این ارور رو میدهاگه بخوایم مثلا رجوع بدیم به همین صفحه انجمن چیکار باید بکنیم؟نکته ای که باید بگم در این قسمت از ما لینک نمیخواد urlاشنا میخوادممنون از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 برای اضافه کردن لینک نیازی نیست به صفحه مدیریت محتوا مراجعه کنید. کافیه وارد دیرایش ماژول منوی افقی شده (iblocktopmenu) و از بخش پایین صفحه (افزودن لینک خارجی (یا لینک سطح بالا) لینک مورد نظر رو اضافه و ذخیره کنیدحالا لینک شما به لیست بالا افزوده شده. کافیه از لیست لینک مورد نظر رو انتخاب و به منو اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezaarian ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 ببخشین یه سوال دیگهواسه اضافه کردن یه لینک به زیر مجموعه لینک سطح بالای منو از کجا باید اقدام کرد؟؟؟ پایین ویرایش ماژول دو تا کادر داره به اسم برچسب و لینک ولی وقتی هر دوتاشونو پر میکنم و ذخیره رو میزنم تو قسمت آیتم های در دسترس در لینک بالای منو چیزی ایجاد نمیشهممنون از توضیحات مفیدتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2015 تتیکت بزنید بررسی کنم واستوندقت کنید حتما در ماژول iblocktopmenu باشید نه blocktopmenu (اولی با حرف i شروع می شود) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mfbco ارسال شده در شهریور 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 سلامچطوری میتونیم صفحه ی مل این درست کنی واسه ثبت شماره حساب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 تیکت بزنید باید براتون ماژول طراحی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 سلاممن دنبال یه برنامه خوب برای پشتیبانی آنلاین بودم اما غیر از لایو زیلا و زوپیم چیزی گیر نیاوردمحالا تصمیم دارم زوپیم رو نصب کنم اما ظاهرا باید قالب رو ادیت کنم و ظاهرا اینکار پشتیبانی قالب رو منتفی میکنهحالا برای استفاده از زوپیم باید چه کاری بکنم؟ و سوال دیگه اینکه اصلا چرا یه ماژول پشتیبانی توسط عزیزان پرستا فارسی تهیه نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 میتونید از ماژول بلوک html استفاده کنیدطراحی ماژول پشتیبانی ایرانی بسیار زمانبر هست اما در برنامه کاریمون قرار داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 میتونید از ماژول بلوک html استفاده کنیدطراحی ماژول پشتیبانی ایرانی بسیار زمانبر هست اما در برنامه کاریمون قرار دارهممنون از شمااما این ماژول کجا هست؟تو ماژولهام چیزی به این اسم ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 جستجو https://www.google.com/search?q=%D8%A8%D9%84%D9%88%DA%A9+html&sitesearch=ipresta.ir&gws_rd=ssl نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Reza.Ahmadi ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 با عرض سلام و احترامماژول منوی افقی بالا همچنان در قسمت لینک ها مشکل داره.یک لینکی که اضافه میکنیم نه میشه ویرایش کرد نه حذفش کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 بله در حال آماده سازی آپدیت هستم که تمام مشکلات گزارش شده رو رفع خواهد کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 آپدیت جدید پرند منتشر شدخریدارن عزیز میتونند از حساب کاربری خود در بازارچه فایل جدید که شامل پوشه آپدیت و آخرین نسخه قالب به همراه آپدیت هست رو دریافت کنند مشکلات رفع شده این آپدیت: - مشکل عدم نمایش عکس دوم محصول در صفحه شاخه ها- تغییر جایگاه فیلد شخصی سازی محصول برای نمایش بهتر- مشکل نمایش محصولات شاخه ها در حالتی که نمایش عنوان و عکس غیر فعال باشد- مشکل نمایش بلوک بیمه- اصلاح یک باگ کوچک در css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 سلامنمیدونم این مورد به قالب مربوطه یا تنظیمات ماژولهاستمن قالب پرند دارم و میخوام نمایش یه سری بلوکها رو تو موبایل غیر فعال کنم اینکار از کجا امکانپذیره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 مهرشاد عزیز ممنون از آپدیتی که ارائه دادیماژول محصولات شاخه ها، چیدمانش فقط یکی رو می شه رندوم انتخاب کرد، مابقی فقط تاریخ ایجاد هست، یه بررسی کنینآپدیت بعدی هم هست؟ یک دست شدن رنگ بلوک های جدید و پرفروش ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 سلامنمیدونم این مورد به قالب مربوطه یا تنظیمات ماژولهاستمن قالب پرند دارم و میخوام نمایش یه سری بلوکها رو تو موبایل غیر فعال کنم اینکار از کجا امکانپذیره؟در بخش ماژول ها می تونید انتخاب کنید ماژول در چه دستگاه هایی مخفی باشه مهرشاد عزیز ممنون از آپدیتی که ارائه دادیماژول محصولات شاخه ها، چیدمانش فقط یکی رو می شه رندوم انتخاب کرد، مابقی فقط تاریخ ایجاد هست، یه بررسی کنینآپدیت بعدی هم هست؟ یک دست شدن رنگ بلوک های جدید و پرفروش ؟بررسی میکنمبله باز هم اگر لازم باشه آپدیت ارائه میشه. مگر رنگ بلوک های جدید و پرفروش مشکلی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 دورد به مهرشاد عزیزچند مورد مطرح شده توی تایپک ها 1471141189990که 90 همون رنگ بلوک هاستممنون از پیگیری هاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 فکر میکنم این مورد رو فراموش کردم. بررسی میکنم در آپدیت بعدی ایشالا اصلاح بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 ممنون از شما آقا مهرشادفقط یه درخواست هم بکنم و تمامبا توجه به اینکه محدودیت امکان گذاشتن یک عدد تگ اچ 1 برداشته شده لطفا یه جای قالب یه آی دی کلاسی چیزی به عنوان تک اچ 1 اضافه کنین که عنوان صفحه ایندگس رو به عنوان تگ اچ 1 برداره، الان هیچ تگ اچ 1 پرستا نداره، تا جایی که در سایتهای آنالیز بررسی کردم و در انجمن اصلی هم بحث هایی شده بود که عنوان بگذارن بهتره یا لوگو رو اچ 1 کننالبته این مورد ربطی به قالب نداره ولی اگر همچین کاری کنین لطف بزرگی به خریداران این قالب کردین، یه تاپیک قدیمی هم خود من زده بودم تو انجمن که آقا دانوش گفتن استفاده از تگ های اچ به سادگی نیست و باید بررسی بشه و...پس مشخصا خواسته من این شد: یدونه تگ اچ 1 توی قالب صفحه اصلی قرار بدین که عنوان سایت باشه یا اسم سایت ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 نگران نباشید در این قالب مشکل تگ H1 وجود نداره. عناوین محصولات شاخه ها در صفحه اصلی که مهمترین بخش صفحه اصلی هستند با تگ H1 مشخص شدند همینطور نام محصول در صفحه محصول با تگ H1 مشخص شدهدر این قالب آخرین قوانین سئو رعایت شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 ممنون از شماآقا مهرشاد توی دو تا سایت زیر تگ اچ 1 رو می زنه 0اچ 2 "سبد خرید" هست، ظاهرا ماژول سبد خرید تگ اچ 2 دارهhttp://www.netvaluator.comhttp://woorank.com/فقط برای اطمینان بیشتر گفتم شما هم بررسی کنینممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 نگران نباشید H1 داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mfbco ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 سلام چطور میتونیم شرایط خدمات مطلب اضافه کنیم وقتی کابر برای خرید میاد اول اونو بخونه بعد خرید بزنه??? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 تنظیمات -> مدیریت محتوابعد مطلب شرایط خدمات رو ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 سلامبا قالب پرند ماژول محصولات شاخه ها هم هست که خیلی کاربردیه اما من الان نیاز دارم که محصولات پرفروشم رو بصورت اسلایدر بهم نشون بده این ماژولزمانی که محصولات پرطرفدار رو تو تنظیماتش انتخاب میکنم، امکان انتخاب شاخه غیر فعال میشه که درسته و باید اینجوری باشه اما مشکل اینجاست که بازم اجبار داره که یه چیزی رو انتخاب کنین و زمانی که چیزی انتخاب نمیشه و ذخیره رو میزنم ایراد میگیره که شاخه ها نمیتونن خالی باشنچجوری باید این مشکل رو حل کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .