mhmb87 ارسال شده در فروردین 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2012 سلام و خسته نباشید...راه حلی برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در کل سیستم پرستا وجود نداره؟ خیلی توی انجمن بهش کم بها داده میشه در صورتی که برای ما ایرانی ها از همه چیز مهم تره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2012 دوست عزیز به این راحتی ها که شما میگید نیست. ما خیلی وقته داریم روش کار میکنیم (البته در کنار مسائل و مشکلات دیگه ای که باهاشون رو به رو هستیم) و اگر تا قبل از ارائه ی نسخه ی قبل بتونیم این مشکل رو حل کنیم که به صورت یک اصلاحیه برای دانلود میذاریم اگرنه روی نسخه ی بعدی ارائه خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در فروردین 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2012 این مشکل تو 1.4.4.1 هم هست ، فک می کردم کسی اهمیت نمیده ، باعث خوشحالیه که می شنوم شما دارید روش کار می کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2012 متأسفانه باید بگم که دوستان زیاد همکاری نمیکنند. هرکسی که توانایی داره میتونه یک بخش کار رو برای اصلاح انجام بده و یا حداقل شروع کنه و از بچه های دیگه کمک بخواد. اما خیلی در اصلاح پرستاشاپ کمک نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در فروردین 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2012 من میدونم کار ساده ای نیست ولی یکی از اصولی هست که بلاخره باید انجام بشه اگر معرفی کنید کدوم فایلها و کجای دیتا بیس باید تغییرات انجام بشه خب ما هم کمک میکنیم! مشکلی نیست بلاخره یه چیزهایی از برنامه نویسی تحت وب سر در میاریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2012 من آدرسها رو میدم و دوستانی که میتونن زحمت بکشن و دست به کار بشن: فایل classes/tools.php و تابع displaydate در این تابع خروجی تاریخ رو میتونید ببینید. برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی هم از فایل pdate.php استفاده کنید که پیوست کردم. یک تابع برای تبدیل در داخل فایل ارایه شده. و اطلاعاتی که میتواند مفید باشند (در نسخه 1.4.6.2): date_format_full = d/m/Y H:i:s date_format_lite = d/m/Y pdate.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در فروردین 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2012 ممنون از راهنمایی فایل date.js در فولدر js هم باید اصلاح بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2012 فکر میکنم اون مربوط میشه به انتخاب کننده تاریخ در بخش مدیریت که به صورت پاپ آپ هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .