behnam_rs232 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 سلام به تازگی فروشگاه سایتم رو راه اندازی کردم و برای دریافت enamad اقدام نمودم ، اما چند سوال در ذهنم ایجاد شده که تصمیم گرفتم از شما بزرگواران بپرسم تو قسمت چک لیست enamad ، یه قسمت اختصاص داره به امکان ثبت سفارش به صورت آنلاین در وب سایت یعنی ما باید اول پرداخت آنلاین رو در سایت فعال کنیم به صورت کامل بعد برای enamad اقدام کنیم؟ اگه نه ممنون میشم توضیح کامل بدین و سوال دوم: برای دریافت درگاه بانک انصار باید چه کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مورد اول رو شما دارید یعنی مشتری بتونه آنلاین درخواستش رو ارسال کنه (که پرستا شاپ اساسا کارش همینه!)درگاه بانک انصار؟! نمیدونم چرا سراغ این درگاه های متفرقه میرید. اصلا نشنیدم که این بانک درگاه داشته باشه پیشنهاد میکنم سراغ درگاه های بانکی معروف تر برید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 درود و سپاس یه سوال دیگه اینterminal ID :username:userpassword :رو من از کجا باید بیارم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 سلاماین موارد رو باید از بانک بگیرید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .