moghimi ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 با سلام به دوستانراهنمای داپلیکیت ماژول رو نگاه کردم و با آموزشش پیش رفتم ولی ظاهرا جواب نداد، برای نمونه ماژول htmlbox سایت مای پرستا وکیا رو پیوست کردم و تغییری هم که دادم رو بگم:ماژول رو آن زیپ می کنیم و یک پوشه دیگه به اسم htmlbox2 می سازیم و تمام محتویات ماژول رو داخل این پوشه می ریزیمدیگه با ماژول اولی کاری نداریم و تغییر رو فقط با پوشه htmlbox2 انجام می دیم، برای همین htmlbox.php رو به htmlbox2 تغییر نام می دیم، حالا همین فایل رو باز می کنیم و کد زیر رو پیدا می کنیم:class htmlbox extends Moduleبه :class htmlbox2 extends Moduleتغییر می دیم و کد زیر $this->name = 'htmlbox';به $this->name = 'htmlbox2';تغیر می دیمذخیره و تماملازم نیست که کد زیر رو تغییر بدیم؟parent::__construct(); $this->displayName = $this->l('HTMLbox');چون این راه جواب ندادممنونhtmlbox.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 سلامبه این سادگی نیست. شما باید تمام متغیرها و کنترلرها و کلاسهای ماژول رو تغییر نام بدید و همچنین دیتابیس باید تغییر کنه.برای ماژولهای ساده ای مثل اینی که پیوست کردید، کارتون راحته و فقط باید متغیر ها و دیتابیس رو تغییر بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .