niyahel ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 ببخشید وقتی محصولی میخرند مرم تو چنلم اینو یه گوشه نوشتهیعنی چی ؟ Payment Acceptedهشدار: کلید امن خالی است ، حساب پرداخت خود را قبل از تایید بررسی کنید پنل پارس پال گرفتم ...خیلی هم بده بعد سه روز دیگه پولو میده . درگاه پرداخت بهتری سراغ دارید که افزونه 1.6 داشته باشه انقدرم دیر پولو بهمون نده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 اون هشدار مهم نیستمیتونید از زرین پال یا درگاه های مستقیم بانکی مثل پارسیان و ملت و ... استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 به نظر من ملت خیلی بهتره هم مازولش مناسبه و هم درگاه بدون هیچ کسری و همون روز واریز میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 اول بانک ملتتوی واسطه ها هم اول جهان پی بعد زرین پال، به حساب تجربه می گم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soleymani ارسال شده در مهر 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2017 دوستان من ماژول بانک ملت رو دارم همین هشدار رو میده واقعا مهم نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd6140 ارسال شده در مرداد 20، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2018 سلام من هم همین ارور داخل پنل دارم . معنی و مفهومش چیه ؟ شاید بدونبم بهتر باشه تا اینکه ندونم و بدونم مهم نیست در ضمن من الان چند سالی هستش که با زرین پال کار می کنم بهتر از زرین پال ندیدم با الباقی واسط ها هم کار کردم ولی زرین پال بی نظیره . این نظر شخصی من هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .