senator1 ارسال شده در فروردین 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2012 با سلاممن تو قسمت cpanel سایتم اشتباهن اسکریپت فروشگاه دیگرو نصب کردم که باعث شد فروشگاه پرستا شاپ از کار بیوفتهبعد اون اسکریپت رو پاک کردم فروشگاه پرستاشاپ برگشت اما هیچکدوم از محصولات نمایش داده نمیشه و بعضی صفحات که در قسمت cmd ساختم نمایش داده نمیشهدر صورتی که تو مدیریت همه چیز عادی هستهر کاری کردم که برگرده نشد حتی کل فایل های سیستم رو برگردوندم از پشتیبانی که گرفته بودم ولی تغییری حاصل نشد آیا به دیتابیس ربط داره چیکار کنم کمک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2012 یک بار فایل .htaccess رو دوباره ایجاد کنید. نمیدونم احتمالا مشکلتون حل میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در فروردین 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2012 سلام مشکل با ایجاد فایل htaccess حل شدمتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .