akam ارسال شده در تیر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2015 با سلام مشورت کلی می خواستم در خصوص نحوه تبلیغ یک سایت. مسلما همه کسانی که اینجا فعال هستند، کسب و کار اینترنتی با پرستاشاپ دارند و مسلما برای تبلیغ کارشون، کارهای زیادی انجام دادن. می خواستم اگه بشه تجربیات خودشون رو بگن.من چون تازه یه سایت با پرستاشاپ راه اندازی کردم، سوالاتم رو میگم : انواع تبلیغات به نظر من :پیامکایمیلتبلیغ در گوگلتبلیغ در سایت های پربازدید خبری و ...تلویزیون و رادیو(با توجه به هزینه هاش کلا کاری ندارم)پخش تراکتتبلیغات در بزرگراه ها (این هم هزینه هاش به نظرم باید خیلی بالا باشه)موارد دیگه ؟؟؟ حالا می خواستم ببینم دوستان :از کدومشون جواب بهتری گرفتن؟کدوم صرفه بهتری داره؟شرکت های خوبی که تو هر کدوم از زمینه ها هستند، کدومان؟و کلا تجربیاتی که تو این زمینه دارند، بگنممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ro3vayedel ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 سلامموضوع این هفته گروه تلگرام پرستاشاپ ، تبلیغات هست و به زودی جمع بندی آن در بازارچه منتشر خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 اگه اقا رامتین جمع بندی کنن واقعا بزرگواری کردن!!من که عضو گروه هستم از مطالب چیزی دستگیرم نشد.فقط در حد نظریه بود و کسی تجربشو نگفت!!(و نخواهند گفت) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .