saman_e_rsa ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 دوستان و استاتید محترم میخوام برای فروشگاهم هاست اشتراکی که خیلی ترافیکش بالا نباشه و اینکه بتونه کش های فروشگاه ساز رو برام فعال کنه رو تهیه کنم خیلی تاکید دارم که هاستی که میخوام تهیه کنم مورد تائید اساتید خودمون در ipersta.ir باشه چون قصد آبدیت به ورژن جدید دارم و زحمت آبدیت رو هم را به همین عزیزان در بازار خواهم داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 منظورتون از کش چیه؟با شماره های سایت تماس بگیرید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در تیر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 سلام استاد عزیز ممنون از اینکه جواب دادید منظورم قسمت کارایی است Memcached (شما باید افزونه ی Memcache PECL را نصب کنید)APC (شما باید افزونه ی APC PECL را نصب کنید)Xcache (شما باید افزونه ی Xcache PECL را نصب کنید) در ضمن میخواستم بپرسم قالب دیجیتال لایف رو کدوم هاست نصب کردید و متعلق به کدام شرکت است همین فروم خودمون هم تا چند ماه قبل خیلی دیر باز میشد اما الان شکر خدا خیلی عالی شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msrmsr658 ارسال شده در اسفند 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2017 سلام هر محصولی که در سایت میزارم کیفیت عکسش در گوشی خیلی بده در صورتس توی کامپیوتر کیفیتش عالی هست و در ضمن کنار عکس ها در گوشی یک علامتی میاد که ممکنه اون باعث بد شدن کیفیت عکس شده باشه . مشکل اپدیت جدیده؟ لطفا کمک کنیییییییید؟ عکسش رو هم پیوست کردم لطفا ببینید. www.shop2048.com با تشکر واکنش ها : msrmsr658 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msrmsr658 ارسال شده در اسفند 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2017 سلام هر محصولی که در سایت میزارم کیفیت عکسش در گوشی خیلی بده در صورتس توی کامپیوتر کیفیتش عالی هست و در ضمن کنار عکس ها در گوشی یک علامتی میاد که ممکنه اون باعث بد شدن کیفیت عکس شده باشه . مشکل اپدیت جدیده؟ لطفا کمک کنیییییییید؟ عکسش رو هم پیوست کردم لطفا ببینید. www.shop2048.com با تشکر البته علامته رو درست کردم رفت ولی کیفیت همچنان بد هست واکنش ها : msrmsr658 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .