farbod_47 ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 سلام دوستانمن یه سوال داشتم1- من می خواهم تو فروشگاه یک کالا بزام از ترکیب دو شاخه متفاوت ، که مهم نیست که شاخه اول کلیک کنه یا دوم ، ولی از هر یک از دو شاخه ای که شروع کرد و محصولی انتخاب کرد حتما بایداز شاخه دیگری هم محصولی انتخاب بشه تا محصول نهای برای مشتری ارسال شود و یکی از شاخه بر قیمت تاثیر بزاره (اگه هر شاخه بر قیمت تاثیر بزاره بهتر) مثل عکس زیرhttp://panios.com/Untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 میشه یه مثال عملی بزنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod_47 ارسال شده در تیر 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 فرض کن کالا ما یک کیک سفارشی مشتری (از هرجس و شکل مشتری بخواهد) شامل یک جنس (مواد بکار رفته) کیک (شکلاتی و وانینی و... -بزرگ و کوچک -و...) و یک شمایل کیک (سفید مجلسی و ستاری باشد و یا شکل حیوانات و...)یک شاخه باطن کالا و یک شاخه ظاهر کالا که از ترکیب ان کالای اصلی ما تشکیل می شودتوجه داشته باشید که این شاخه ها هر کدام دارای زیر مجموعه های فراوان و مختلفی هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 سلامبرای اینکار ماژول ترکیبات پیشرفته نیاز هست.نمونه خارجی رو برای قطعات کامپیوتر دیده بودم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod_47 ارسال شده در تیر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 خوب من این کارو می خواهم انجام بدم مشیه اسم ماژولو بگید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod_47 ارسال شده در تیر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 دوستان کسی هست بتونه ماژله مناسب رو برای من طراحی کنه لطفا مبلغ و زمان رو اعلام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 برای سفارش ماژول درخواست خودتون رو با شرح کامل امکانات به بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنیدhttp://ipresta.ir/support Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .