Moh3eN ارسال شده در تیر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 سلام خدمت دوستان فروشگاه دار.بنده میخواستم برای فروشگاه در حال تاسیس، امکان ارسال پیامک رو هم داشته باشم. ماژول پیامک که مشخصه و از بازارچه پرستاشاپ تهیه میشه. اما برای پنل پیامکی بین اینهمه سرویس دهنده موندم. برای همین خواستم از دوستان که تجربه دارن راهنمایی بگیرم که از چه سایتی پنل بگیرم... طبیعتا انتظاراتم هم که مشخصه... مثل هر کس دیگه ای میخوام که ارسال پیامک سریع باشه (مثلا بعد از خرید سریع به کاربر پیامک بده)، امکانات پنل هم خیلی خوب باشه (اصلا آشنایی ندارم که باید چه امکاناتی داشته باشه) و خلاصه خیلی خوب باشه دیگه... ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید که یه پنل بگیرم که باش ادامه بدم و پشیمونی توش نباشه دیگه.تشکر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در مرداد 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2015 سلام و عرض تبریک عید. هیچکدوم از دوستان پنل پیامکی رو نتونستن به بنده پیشنهاد بدن ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zhyar ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 سلامبنده MADSMS.ir رو دارم و در خدمتم. هر سوالی که دارید بپرسید تا جواب بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid989 ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلام دوست عزیزمن پنل پیامکی سراغ ندارم ولی یه سایت خرید و فروش خودرو هست که وقتی توش عضو شدم ازم خواست برای تایید بهشون اس ام اس بدم و فک کنم پنل پیامک پیشرفته ای داشته باشن اگه خاستی میتونی بهشون یه پیام بفرستی که بگن از کدوم شرکت سرویس پنل گرفتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .