sami ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 سلاممن پرستا شاپ 1.5 دارمماژول زرین پال رو از و سایت خود زرین پال دلنلود کردمهرکار میکنم نصب نمیشه ...یعنی میزنه که ماژول با موفقیت دانلود شد اما تو قسمت ماژول ها نمیاد که نصب کنم...هم از طریق cut ftp هم از طریق مدیریت نصب کردم نشد... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 سلاممن پرستا شاپ 1.5 دارمماژول زرین پال رو از و سایت خود زرین پال دلنلود کردمهرکار میکنم نصب نمیشه ...یعنی میزنه که ماژول با موفقیت دانلود شد اما تو قسمت ماژول ها نمیاد که نصب کنم...هم از طریق cut ftp هم از طریق مدیریت نصب کردم نشد...توی فایل مازول زرین پال کلیک کنید و پوشه اصلی رو بیرون بکشید و همون پوشه رو به صورت zip فشرده کنید و اون فایل zip رو نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .