sajad98 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 سلام.من یه قالب از فروشگاه شما دانلود کردم و نصب کردم اما حالا هر قالبی که برای فروشگاه قرار می دم مثل همنی هست که دانلود کردم و تمام موقعیات تصاویر و .. به هم ریخته. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 یک بار از مدیریت -> تنظیمات -> تصاویر -> ایجاد دوباره بند انگشتی ها احتمالا ممشکلتون برای تصاویر حل بشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad98 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 درست نشد.چیکارش کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 یه عکس بذارید تا بهتر بتونیم بررسی کنیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad98 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 http://s1.picofile.com/file/7278005050/Capture.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 این ماژول هایی رو که میگم غیر فعال کنید: ماژول ها -> بخش کاربری ماژول "تبلیغات صفحهی اصلی"ماژول "بخش شاخهها (بالا)"ماژول "لوگوهای سرصفحه"ماژول "بخش جستجوی سریع (ستون وسط)" موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad98 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 من این کارارو کردم ولی فرقی نکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 نمیدونم والا. یه بار از تنظیمات -> کارایی ها -> کامپایل اجباری رو روشن کنید و فروشگاهتون رو رفرش کنید شاید درست بشه. دوستان دیگه نظری ندارند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad98 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 ستون سمت چپ رو چجوری بیارمش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 دو حالت داره. یا ماژول های ستون سمت چپ رو فعال کردید یا در فایل های قالب تغییری ایجاد شده. یک ماژول رو به ستون چپ "البته باید به RightColumn" انتقال بدید ببینید نشون داده میشه در ستون چپ یا خیر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 این کاملن طبیعی هست. اگر قالب جدید شما فایل نصب نداشته باشه باید تنظیمات موقعیت ماژل و سایز تصویر رو دستی تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad98 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 من یه مشکل جدید برام پیش اومده:من نمی تونم چندتا زیر مجموعه رو برای یه با هم انتخاب کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 لطفاً هر سؤال رو در جای مربوط به خودش بپرسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .