javad66 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 با سلام خدمت آقایون خصوصاً مدیران زحمت کشمن پرستا را روی لوکال هاست نصب و راه اندازی کردم و مشکلی نداشتاما الان هموم فایل ها را روی هاستم آپلود کردم و تنظیمات دیتابیسم را ه انجام دادم و دیتبابیس را هم ایمپورت کردم اما سایت بالا نمی یاد نمی دونم بد جوری گیر کردم.کسی می تون کمکم کنه ؟ ممنون می شم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 وقتی آدرس سایتم را وارد می کنم میاد و لوکال هاستم را لود می کنه علتش چیه و از کجا ؟ یکی من را راهنمایی کنه لطفاًمرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 مدیریت - تنظیمات - سئو - آدرس سایت رو درست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 دوست عزیز بنده عرض کردم فایل ها را روی هاستم آپلود کردم و الان لود نمیشه ؟ علتش چی می تونه باشه ؟ تمامی کارها از جمله ساختن دیتا بیس جیدید و تنظیمات کانفیگ را هم انجام دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 درسته که شما به فروشگاه دسترسی ندارید اما اگر دیتابیس رو درست متصل کرده باشید معمولا به بخش مدیریت دسترسی دارید.به جایی که گفتم برید و آدرس سایت رو اصلاح کنید. و بعد فایل htaccess رو دوباره تولید کنید. اگر نشد فایل htaccess رو کپی بگیرید و موقتا تغییر نامش بدید و دوباره وارد سایت بشید.اگر وارد شدید به بخش مدیریت - ابزارها - مولدها - تولید فایل htacess برید و دوباره ایجاد کنید. اگر نشد فایل قبلی رو برگردونید تا دنبال راهکار دیگه ای باشیم.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mvkhatib ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 سلام من هم همین مشکل رو دارم و تمام کارهایی که شما گفتید رو انجام دادم ولی درست نشده باید چکار کنم ؟ممنون میشم من رو راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 یعنی شما هم آدرس سایت رو که میزنید که به لوکال منتقل میشید؟قبل از بکاپ گیری از دیتابیس به بخش مدیریت - ابزارها - سئو برید و از انتهای صفحه انتقال خودکار دامنه رو غیر فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .