javad66 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 با سلام می خواستم ببینم درقسمت مدیریت-تنظیمات-یوارال و سئو اون قسمت پایین تنظیمات لینکها در کدوم فایل وقتی ذخیره می کنیم قرار می گیره اگه بخایم دستی تغییرش بدیم هر چی می گردم پیاش نمی کنم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 اقا یکی جواب ما را بدهد مدیران عزیز چقدر میزان سرعت پاسخگویی شما پایید آمده است به نظر بنده این داره به یک نقطه ضعف تبدیل می شهراهنمایی کنید لطفاٌ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 دوست عزیز با شرمندگی باید بگم درگیری شخصی باعث کاهش سرعت شدهفایل config/setting.inc.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 به طور دقیق باید عرض کنم منظورم قسمت نام دامنه فروشگاه بود در کجا و چه فایلی قرار می گیرهبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 دامین سایت در فایلی نگهداری نمیشه.پوشه پیش فرض در فایلی که گفتم قرار میگیره.تنظیمات دامنه احتمالا در فایل htaccess. خواهد بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .