رفتن به مطلب

مشکل در حساب کاربری شما و فرم های ثبت نام

پست های پیشنهاد شده

سلام

آقا من بعد از اینکه سایتم را روی هاستم آپلود کردم و وارد سایت شدم در قسمت با یک یوزر و ÷سورد به عنوان مشتری در قسمت حساب کاربری شما الان چند تا از آیتم هاش به جای اینه به فولدر مربوطه در هاستم مرتبط باشه به لوکال هاست ارجاع میشه ؟ و ارور میده از کجا باید تغییرس بدم تا درست بشه ؟

2 - من در فرم های ثبت نام یک چند جملیه به فارسی اضافه کرد و تکس باکس شهر را به جای اینکه بالای استان باشه آوردم پایینش قرار دادم اما الان وقتی یه کاربر جدی می خواد ثبت نام کنه ارور می ده و میگه شهر را وارد کنید ؟ چکار کنم که مشکل حل بشه ؟

با تشکر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

آقا من همه پستها را گشتم اما جوابم را پیدا نکردم در مورد سوال اولم وگرنه مزاحم نمی شدم و این پست را نمی ذاشتم که هم وقت مدیران عزیز را بگیرم و هم خودم کلی منتظر جوابش بمونم واقعاً به نظر بنده مدیریت مدیران محترم و رسیدگی به پست های بچه ها چه از طرف مدیران و چه از طرف مدیراان ارشد در حد ضعیفی هست و جا برای بهبود و برطرف شدن داره

لینک به دیدگاه

فقط وقتی دیر جواب داده میشه که مدیران مشغول باشن یا سؤال شما گنگ باشه و یا پاسخی براش بلد نباشن.

در مورد سؤال دومتون نیاز به توضیحات بیشتری داریم. فایلی که ویرایش کردید به حالت اول برگردونید مشکل حل میشه و یا تغییراتی که دادید اینجا قرار بدید و یا برای انجام تغییرات سؤال کنید.

لینک به دیدگاه

بله خود من هم حرف شما رو تایید میکنم. متاسفانه برخی از مدیران انجمنمون دیگه با ما همراهی نمیکنن و به همین خاطر به زودی یک سری تغییرات اساسی در مدیران انجمن خواهیم داد. به زودی یکسری مدیر جدید جایگزین مدیران کم کار خواهیم کرد. در مورد سوال اولتون نمیدونم چی بگم وی در مورد سوال دوم باید بیشتر توضیح بدید همونطور که دانوش جان گفت چه فایل هایی رو و چه تغییراتی دادی؟

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

در حال بارگذاری

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...