javad66 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 سلامآقا من بعد از اینکه سایتم را روی هاستم آپلود کردم و وارد سایت شدم در قسمت با یک یوزر و ÷سورد به عنوان مشتری در قسمت حساب کاربری شما الان چند تا از آیتم هاش به جای اینه به فولدر مربوطه در هاستم مرتبط باشه به لوکال هاست ارجاع میشه ؟ و ارور میده از کجا باید تغییرس بدم تا درست بشه ؟2 - من در فرم های ثبت نام یک چند جملیه به فارسی اضافه کرد و تکس باکس شهر را به جای اینکه بالای استان باشه آوردم پایینش قرار دادم اما الان وقتی یه کاربر جدی می خواد ثبت نام کنه ارور می ده و میگه شهر را وارد کنید ؟ چکار کنم که مشکل حل بشه ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 با سلامآقا من همه پستها را گشتم اما جوابم را پیدا نکردم در مورد سوال اولم وگرنه مزاحم نمی شدم و این پست را نمی ذاشتم که هم وقت مدیران عزیز را بگیرم و هم خودم کلی منتظر جوابش بمونم واقعاً به نظر بنده مدیریت مدیران محترم و رسیدگی به پست های بچه ها چه از طرف مدیران و چه از طرف مدیراان ارشد در حد ضعیفی هست و جا برای بهبود و برطرف شدن داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 فقط وقتی دیر جواب داده میشه که مدیران مشغول باشن یا سؤال شما گنگ باشه و یا پاسخی براش بلد نباشن.در مورد سؤال دومتون نیاز به توضیحات بیشتری داریم. فایلی که ویرایش کردید به حالت اول برگردونید مشکل حل میشه و یا تغییراتی که دادید اینجا قرار بدید و یا برای انجام تغییرات سؤال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 بله خود من هم حرف شما رو تایید میکنم. متاسفانه برخی از مدیران انجمنمون دیگه با ما همراهی نمیکنن و به همین خاطر به زودی یک سری تغییرات اساسی در مدیران انجمن خواهیم داد. به زودی یکسری مدیر جدید جایگزین مدیران کم کار خواهیم کرد. در مورد سوال اولتون نمیدونم چی بگم وی در مورد سوال دوم باید بیشتر توضیح بدید همونطور که دانوش جان گفت چه فایل هایی رو و چه تغییراتی دادی؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .