imanmaj ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 وقتی میخوام وارد بخش مدیریت بشم، ایمیل و پسورد رو که وارد میکنم redirect میشه به صفحه log inهیچ error هم نمیده!! مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 آیا پرستا تون رو جدید نصب کردید؟ روی لوکال نصب کردید یا هاست؟ چه ورژنی رو نصب کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 آره تازه نصب کردمپرستا 1.3.1 فارسی روی هاستپوشه admin رو تغییر دادمinstall هم حذف شد روی لوکال هیچ مشکلی نداشت، الان نمیدونم چرا رو هاست اینجوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 بچه ها امکانش هست بخاطر دسترسی فایلها و پوشه ها باشه؟چجوری باید تنظیم کنم این دسترسی ها رو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 این مشکل احتمال داره از مروگر باشه با یه مرورگر دیگه امتحان کنید یا کش و کوکی همین مرورگر رو پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 مشکل از تنظیمات دسترسی بودوقتی هاستم رو گرفتم گفتن نرافزار رایگان براتون نصب میکنیممنم لینک دادم که پرستا رو برام نصب کننظاهرا دسترسی رو تنظیم نکرده بودهمنم همه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم مشکل برطرف شد.ممنون از همه دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .