almarket.ir ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 سلام توی این ماژول می تونید تب اضافه کنیدextraproducttab.zip واکنش ها : Shahabi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 میشه بیشتر توضیح بدین و یا لینک دمو قرار بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 این ماژول در قسمت نمایش محصولات هر چند تا تب بخواین می تونید استفاده کنیدلینک دوم ندارهفقط توی قسمت پیکربندی این ماژول تب ها رو بسازیدو توی کاتالوگ قسمت محصول رو محصول کلیک کنید یم برگه ای در اخر هستش که مربوط به این نرم افزار هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 کسی از دوستان برای ورژن 1.6.1.0 از این ماژول استفاده کرده ؟واسه من نصب می شه . تو پیکربندی تب جدید هم میسازه اما وقتی تو صفحه محصول رو گزنینه extra product tabs می زنم چیزی نشون نمیده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi_najjar ارسال شده در آذر 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2017 سلام توی این ماژول می تونید تب اضافه کنید سلام روش نصبش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آذر 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2017 سلام برای نصب ماژول در پرستا کافیه فایل زیپ ماژول رو از منو ماژول ها >> ماژول ها، آپلود و روی دکمه نصب کلیک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi_najjar ارسال شده در آذر 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2017 سلام برای نصب ماژول در پرستا کافیه فایل زیپ ماژول رو از منو ماژول ها >> ماژول ها، آپلود و روی دکمه نصب کلیک کنید. سلام اپلود کردم فعالش هم کردم اما قسمت افزودن خطا میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2017 چه خطایی دریافت می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .